Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Наводно уште од претходниот спој така сум и делувал и пак мисли дека сум таков. И се извинив ако имало непријатност, бидејќи не сакам никого да доведам до таква ситуација, не знам кај видела дека сум самобендисан.
А зошто па да не бидеш самобендисан?
Мене еднаш еден батка така ме нарече, мислеше ќе ме навреди, но го заебав кога му реков- " нормално кога мама ме родила толку убава".. и му завртив леџа...хахаааа.
Остана тој подзинат.

А зошто па да не бидеш самобендисан?
Мене еднаш еден батка така ме нарече, мислеше ќе ме навреди, но го заебав кога му реков- " нормално кога мама ме родила толку убава".. и му завртив леџа...хахаааа.
Остана тој подзинат.
Едноставно не сум самобендисан односно нарцисоиден, си се знам. А дека сум различен, сметам дека сум. Женска фрустрирација претпоставувам од други искуства со други машки.

Едноставно не сум самобендисан односно нарцисоиден, си се знам. А дека сум различен, сметам дека сум. Женска фрустрирација претпоставувам од други искуства со други машки.
Абе не сум ни јас, ама кога некој сака да ме " спушти", е тогаш не се давам...хахаааа.

Зависи, можеби не е за корпа.
И да е некој/а таков/а и да не е, нема што да се нарекува како таков/а и да го/ја спушташ на незавидно ниво. Едноставно културно ќе постапиш, не ми се допаѓаш и чао.

И да е некој/а таков/а и да не е, нема што да се нарекува како таков/а и да го/ја спушташ на незавидно ниво. Едноставно културно ќе постапиш, не ми се допаѓаш и чао.
Понекогаш сакам да бидам некултурна и да се заебавам, нарочито ако типот е згоден.

Понекогаш сакам да бидам некултурна и да се заебавам, нарочито ако типот е згоден.
Секој си е различен. Ама како овие ваквите како оваа, да не даде Господ пу пу... То ест од неодлучни женски.

@DuskoMkd Извини вака која генерација си?
Еве јас ќе ти кажам отворено какво мислење стекнав за тебе, според тие неколку поста кои ги разменивме.
Доста си избувлив, нервозен,веднаш како репетирана пушка почнуваш да навредуваш, ничим изазван шо се вели. Свати го ова во најдобронамерна конотација. Смањи доживљај, следен пат, со која и да искочиш. Опуштеност и смисла за хумор, барем јас секогаш сум паѓала на тоа. А преозбилност одбива, сега и премногу шеговитост исто. Некоја средина.

@DuskoMkd Извини вака која генерација си?
Еве јас ќе ти кажам отворено какво мислење стекнав за тебе, според тие неколку поста кои ги разменивме.
Доста си избувлив, нервозен,веднаш како репетирана пушка почнуваш да навредуваш, ничим изазван шо се вели. Свати го ова во најдобронамерна конотација. Смањи доживљај, следен пат, со која и да искочиш. Опуштеност и смисла за хумор, барем јас секогаш сум паѓала на тоа. А преозбилност одбива, сега и премногу шеговитост исто. Некоја средина.
Голем сум, да, точно дека сум нервозен, поради искуства со некои такви немажи/нежени кои ти мислат само лошо, а каков треба да бидеш кон таквите, попустлив? Зарем не ја гледаш суровоста на женскава во четот? Пробано е на мирен начин и на секаков да се реши и едноставно не бива со некои луѓе, почна уште да ме навредува и со потешки зборови кои не ги сликав и ѝ вратив со истата мера со која ме навреди. Се споивме втор пат, чекам дали ќе ми пише, не пишува и го пишав тоа од напред, почна буквално да ме квалификува и реков добро, извини, почна уште повеќе и реков ајде да се излеземе да се запознаеме, таа уште повеќе почна со навредувањето.

Наводно уште од претходниот спој така сум и делувал и пак мисли дека сум таков. И се извинив ако имало непријатност, бидејќи не сакам никого да доведам до таква ситуација, не знам кај видела дека сум самобендисан. Јас не знам што и стана од претходниот пат малку разговаравме слабо пишуваше и тоа викам ја снема, ме блокира скроз, ова е втор спој со ис
Abe imase edno prashanje vo vremeto.
Shto e razlikata od Zhena i planina!

Go znaesh odgovorot?

Со една денеска се спојувам на тиндер по втор пат, и пази што ми вика, викам се "споивме пак" со смајли што се смее, па кога зема реферати да ми пишува, два три големи текста напиша, зошто сум и стиснал лајк, како тоа јас сум ја повредил и пазете си ставила во глава некое мислење за мене дека од претходниот разговор сум бил "самобендисан", викам тоа ти е многу погрешен заклучок. И тоа ми го повтори неколку пати, значи понападно девојче не сум сретнал. Викам ајде можеби се опаметила да и дадам шанса, ама не бе човече, таа почна ги тера нејзините фрустрации, ѝ викам јас само сакав да се запознаеме и не знам на кој начин те повредив со тоа, по што така запознавајќи се, од еднаш настана тишина во разговорот и после гледам таа исчезна од еднаш, ме блокира. Сега криво и било зошто јас сум ја лајкнал прв, па ѝ викам зошто тогаш сега ти ме лајкна кога си видела дека сум тој. А замислете сега на крајот па почна со навредливи зборови кон мене и тука гледате како почнав да не ја сфаќам за сериозно. И оди ти после направи муабет со вакви токсични исфрустрирани фекалии, не ми е чудно што потоа завршуваат како лезбејки или со бед бојсови.
Прегледај го приврзокот 459837

Функционира ли воопшто тиндер кај нас или се користи само за валидација его буст кај девојкиве ? Реално ако не си некој со дебел џеп да можеш малце и да флексаш преку соц медиуми инстаграм тогаш само во живо, ова е губење на време барем според мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom