Најпосле дојде демоНкратијата и во Сирија!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај со свои зборови ако може затоа што сите немаме телеграм.Најпосле дојде демоНкратијата и во Сирија!
Г.ПАј со свои зборови ако може затоа што сите немаме телеграм.
Ај со свои зборови ако може затоа што сите немаме телеграм.
Да, токму затоа на @fennel му објаснував дека со таква политика ќе му се бројат деновите ама и угледот кој сега го има Русија.Хаха и Путлер го продаде кучата.
Дилот (што и да се договарале), сигурно е претходно направен со Ердо.
Види кога бев во Русија требаше да купам кола. И како секој наш чоек гледаш сите огласи и си најдов во Москва! Колегите од таму ми викаат, ти тачен си, знаеш кај е Москва? Јас ја мерев Русија со македонски аршин, као од Штип ќе тркнам до Скопје, проблем ли е?Да, токму затоа на @fennel му објаснував дека со таква политика ќе му се бројат деновите ама и угледот кој сега го има Русија.
Договорот е за базите, не знам што ќе му се бази кога не е добредојден, смета ќе се сменат времињата па повторно ќе бидат добредојдени, како да Сиријците имаат меморија на златна рипка.
Гледај, не можам со нафовци да се објаснувам дали небото е сино и водата мокра - и немам ни намера, ама ти барем добро разбираш што е реалполитик.Да, токму затоа на @fennel му објаснував дека со таква политика ќе му се бројат деновите ама и угледот кој сега го има Русија.
Договорот е за базите, не знам што ќе му се бази кога не е добредојден, смета ќе се сменат времињата па повторно ќе бидат добредојдени, како да Сиријците имаат меморија на златна рипка.
Он сериозно го верува во тоа.Никој не е ебан у мозок да верува во битка за Донбас, како што пишува другарчето во темата за Украина!
Ај Трамп тоа го вергла за власт, ама овие овде на форумов, чуму?Напосле и Трамп истото го вергла, не па некои нафо ликови од форумов.![]()