Гази Баба мислам има најмизерни кандидати од сите, ми делува како останатите партии да се предале уште на сам старт свесни дека немаат никакви шанси за изненадување, само колку ради реда пуштиле некој човек колку да се каже дека имаат кандидат, скоро сите кандидати се поранешни комуњари кои во одреден период од животот излегле од сектата сдс поради некои причини.
Таков е овој Ван Дам што го викаат од Знам, таков е Дејан Димитровски од Независни заедно(немаат кандидат за градоначалник, само советник), овој бил од ДОМ советник кога беше Борче од сдс градоначалник во Гази Баба, а овие зелените беа во коалиција со нив.
Тој од Сдсм теорија нема да го гласам, отпишани се тие како партија за мене заедно со сите нивни членови, во кош со учките ги ставам, се надевам на овие избори ќе доживеат таков дебакл кој ќе биде почеток на нивното целосно згаснување.
Таа од на Бачев паријата не е ни за спомнување.
Очекував барем Левица да извадат нешто интересно, некое помладо дете како Амар што е за Скопје, во таков случај ќе имаа мој глас, ама очигледно и они кренале раце или толку им е капацитетот, овој Злате им е кандидат како што ги спомнав овие погоре, колку да се каже дека имаат и они некој.
Тоа е тоа, ќе си го гледаме Боби уште долго време како градоначалник, толку ми е антипатичен ликов не можам да ви опишам, не знам од кај го ископаа, не знае две реченици да сврзе, уште го дупчеа демек размислувале него место Орце за Скопје да го кандидираат.

Цел мандат само средби со 80 годишни пензионери прави, демек отчет дава пред народот, само се слика како се поздравува со луѓе секој втор ден и објавува слики на фејсбук, да помислат луѓето дека го сака народот.
Спиеше 4 години, направи само по некое детско катче на неколку места што беше раскантано од циганите после две недели, се качуваа 50 годишни волови од 130 кила по тие коњчињата за клацкање и се вртеа по тоа вртелешката како неандерталци.
На 4-5 места во Маџари има чешми, ни една не работи, толку не можеа за 4 години една фонтана да стават.
Земал сега пред две недели раскопал улици што ги ветуваше пред да дојде на функција, милион улици има за правење он се фатил таа да ја реновира кај што живее онаа нивната претеничка Пешевска, другите кој ги ебе.
Ќе си остане градоначалник само поради тоа што Вмро стои позади него, кај нас по автоматизам така гласаат луѓето, за 34 години колку што сме држава, 30 години се на власт во Гази Баба, комотно може баба ми на 80 години со образование до четврто оделение да ја пуштиме кандидат од Вмро за Гази Баба, гарантирам дека ќе победи.