Fantasy Premier League 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Се нема среќа. Го имав Мбеумо капитен, фино остана Јунајтед со играч повеќе, и си правеше шанси, се дур Касемиро не се реши да ја изедначи ситуацијата. Таман тие 5-6 бода ме чинеа пораз во платежната лига.

Се нема среќа. Го имав Мбеумо капитен, фино остана Јунајтед со играч повеќе, и си правеше шанси, се дур Касемиро не се реши да ја изедначи ситуацијата. Таман тие 5-6 бода ме чинеа пораз во платежната лига.
И јас го ставив него, т.е. ми беше Халанд ама го сменив во последен момент. Исто и Ричарлисон со 9 и Доргу со 5 поени ми останаа на клупа. Арно примивме гол иначе Доргу сигурно ќе имаше 10-11 со се бонус.

Го извадив Гехи за Доргу во последен момент. :facepalm:

Ај бар Халанд даде 2 гола во 90+, а трипл ми е.

Јас искористив wildcard и сменив тимот да не ми е конструиран околу Салах, туку околу Халанд. Имав опција и 2цата да ми се во тим, ама Салах малку носи поени годинава за цената.

Бруно, Воткинс и Гакпо ке летаат следно коло. Овие првиве двајца се отидени у курац психички.

Aко Халанд даде асистенција или гол, ова ке биде прв пат како играм Фантази, да имам 11/11 со returns. Глеј сега повреда во 9-та минута. :pos:

Y4hibuO.jpeg

^Од друга страна ме имаш мене со Халанд, Семењо и девет двојки.

70 поени колово, што е солидно за секое друго коло. Али малку ми е криво ради некои пакости: го сменив Трипиер за Сенеси, ги оставив Кајседо и Гакпо на клупа. 3 лоши потези, но ништо страшно. Се мислам Ричарлисон да го шутнам од тим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom