- Член од
- 14 февруари 2013
- Мислења
- 1.831
- Поени од реакции
- 2.427
Jas mislam deka mu e vonbrachen sin.. mizernikot sekoja utakmica ja igraIli se dupat ili ima plateno debelo da go igra, treto ne mi teknuva. Ama mora da go mafnat od prv tim, retarda e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas mislam deka mu e vonbrachen sin.. mizernikot sekoja utakmica ja igraIli se dupat ili ima plateno debelo da go igra, treto ne mi teknuva. Ama mora da go mafnat od prv tim, retarda e.
Да се само овие двајца добро е.Судиите допираат ДНО во Англија. Не ми се верува дури и гледаше да види дали е пенал. Добро тие од ВАР собата два грама мозок дали имат. Одамна е кажано Дало, Шо, нема што да бараат во Јунајтед ако и наредната се тука стварно некој им плака на Јунајтед да ги држи во тимот и да ги игра друго нема.
Ти текнува ли на Бебе,Обертан,Донг,Дармиан,Бутнер и да не ги редам,имаме утки ама брзо се отстрануваа овој корени фати.Дефинитивно Дало е најнеталентираниот фудбалер што заиграл во Јунајтед
Мислам дека овој Мендес,агент му е на Далот,има таму некој мучки 100посто не е можно онаков фудбалер да игра константно во клуб од ПЛ. Во некоја друга реалност Волвс би му бил плафон.
Мислам дека во реалноста и јас и ти би се изненадиле кој го сака,најако е што тука кур не го боли,а ќе отиде некаде ќе биде добар,ама нека оди.Каков Волвс, за него тоа е премија
Дало ти е Сериа Б - Бари или Чезена тип на играч, тоа треба да му е врвот на кариерата
Т.е и тоа му е многу
Знам дека има повеке , несакав да ги бројам. Ама стварно, како може дебилов секогаш да е прва постава не ми е јасно. Како не си остана во Милан кој го врати племе му јебем.Да се само овие двајца добро е.
Иначе Балеба место неможе место да фати у Брајтон.Со душа чекам да се врати Мартинез и да заличо задната тројка Мартинез-ДеЛихт-Јоро како шо треба.
Доргу и Мазрауи или евентуално Амад е веќе респектабилна одбрана, за разлика од тикварите Шо и Големата глава.
Средина мора да се пазари зимата, најмалку 1 играч - Балеба или некој сличен, а на лето продавај го балетанскиот капитен и Вортон Мортон кој сакаш земај средина.
Инаку како се познава разликата со писмен голман, наместо кебапот или онанананнанаааа, никој не дискутира за голманите.

Respectfully disagree, еден од подобрите.Конечно добар, стабилен голман. Иако е рано да се суди, ама покажува квалитет.
На другата страна, покрај Дало, малце сум разочаран од Мбеумо. Имам чувство дека му фали фудбалска интелигенција. Брзите контри ги успорува, често прави погрешни одлуки кому да подаде...
Инаку Дало и Маунт денеска најслаби карика и покрај голот на Маунт.