Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Судиите допираат ДНО во Англија. Не ми се верува дури и гледаше да види дали е пенал. Добро тие од ВАР собата два грама мозок дали имат. Одамна е кажано Дало, Шо, нема што да бараат во Јунајтед ако и наредната се тука стварно некој им плака на Јунајтед да ги држи во тимот и да ги игра друго нема.
Да се само овие двајца добро е.

Мислам дека овој Мендес,агент му е на Далот,има таму некој мучки 100посто не е можно онаков фудбалер да игра константно во клуб од ПЛ. Во некоја друга реалност Волвс би му бил плафон.
Автоматски споено мислење:

Дефинитивно Дало е најнеталентираниот фудбалер што заиграл во Јунајтед
Ти текнува ли на Бебе,Обертан,Донг,Дармиан,Бутнер и да не ги редам,имаме утки ама брзо се отстрануваа овој корени фати.

Мислам дека овој Мендес,агент му е на Далот,има таму некој мучки 100посто не е можно онаков фудбалер да игра константно во клуб од ПЛ. Во некоја друга реалност Волвс би му бил плафон.

Каков Волвс, за него тоа е премија
Дало ти е Сериа Б - Бари или Чезена тип на играч, тоа треба да му е врвот на кариерата
Т.е и тоа му е многу

Каков Волвс, за него тоа е премија
Дало ти е Сериа Б - Бари или Чезена тип на играч, тоа треба да му е врвот на кариерата
Т.е и тоа му е многу
Мислам дека во реалноста и јас и ти би се изненадиле кој го сака,најако е што тука кур не го боли,а ќе отиде некаде ќе биде добар,ама нека оди.

Да се само овие двајца добро е.
Знам дека има повеке , несакав да ги бројам. Ама стварно, како може дебилов секогаш да е прва постава не ми е јасно. Како не си остана во Милан кој го врати племе му јебем.

Со душа чекам да се врати Мартинез и да заличо задната тројка Мартинез-ДеЛихт-Јоро како шо треба.
Доргу и Мазрауи или евентуално Амад е веќе респектабилна одбрана, за разлика од тикварите Шо и Големата глава.
Средина мора да се пазари зимата, најмалку 1 играч - Балеба или некој сличен, а на лето продавај го балетанскиот капитен и Вортон Мортон кој сакаш земај средина.
Инаку како се познава разликата со писмен голман, наместо кебапот или онанананнанаааа, никој не дискутира за голманите.

Многу доминантен Шешко во напад, за разлика од неговиот предходник едноставно има фудбалска интелигенција.

Со душа чекам да се врати Мартинез и да заличо задната тројка Мартинез-ДеЛихт-Јоро како шо треба.
Доргу и Мазрауи или евентуално Амад е веќе респектабилна одбрана, за разлика од тикварите Шо и Големата глава.
Средина мора да се пазари зимата, најмалку 1 играч - Балеба или некој сличен, а на лето продавај го балетанскиот капитен и Вортон Мортон кој сакаш земај средина.
Инаку како се познава разликата со писмен голман, наместо кебапот или онанананнанаааа, никој не дискутира за голманите.
Иначе Балеба место неможе место да фати у Брајтон. :D

Конечно добар, стабилен голман. Иако е рано да се суди, ама покажува квалитет.

На другата страна, покрај Дало, малце сум разочаран од Мбеумо. Имам чувство дека му фали фудбалска интелигенција. Брзите контри ги успорува, често прави погрешни одлуки кому да подаде...

Инаку Дало и Маунт денеска најслаби карика и покрај голот на Маунт.

Супер за клин шитот и неколкуте одбрани на Ламенс на првата утакмица, ќе му ја кренат самодовербата доста.

Конечно добар, стабилен голман. Иако е рано да се суди, ама покажува квалитет.

На другата страна, покрај Дало, малце сум разочаран од Мбеумо. Имам чувство дека му фали фудбалска интелигенција. Брзите контри ги успорува, често прави погрешни одлуки кому да подаде...

Инаку Дало и Маунт денеска најслаби карика и покрај голот на Маунт.
Respectfully disagree, еден од подобрите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom