Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Овој паразитов Далот коа ќе го видам со тоа фацата проста наеднаш притисок ми рипа.Замислете сеа како му е на Шешко или Куња.
Ја да играв со него у екипа гарант тепачка ќе имаше ,крв му ебам нека ми се изгуби од екипава крлеж умрен.
А и на Аморим мамичето да му го ебам да Бпг да изгубат 7 0.
Со што кур заслужија да играат Шо и далот партијава после она со Брентфорд?
Мрш.

Ете го, уште непочната утакмицата, абе крвта да ти ебам неписмена.

Не делиме исто мислење, но добро. Јас не мислам дека ќе влијаеше на играта, исто ќе почнеше да се уклапа во сивилото како и Шешко, Куња, Мбеумо. Може ќе бевме малце подобри, но ништо значително.
За Мејно, минутите против четврто лигаш му беа први сезонски минути, збориш ко другите да играле којзнае како па само он да бил лош.
Како млад играч, губиш мотивација бидејќи знаеш дека тој што го играат пред тебе(Бруно) без разлика како и да игра, а игра катастрофално, пак ќе седиш на клупа затоа што јбг, пулен му е на менаџерот.
Кај баш Мбуемо го најде од сите дека се уклапал у сивилото кога он е најконстантен сезонава

Кај баш Мбуемо го најде од сите дека се уклапал у сивилото кога он е најконстантен сезонава
Од сите играчи ни е најдобар сезонава, нема збор, но не е ко што беше лани. Еве минатата утакмица беше многу слаб.

Кој инвалид е Дало,Леон боље ќе изиграше
Автоматски споено мислење:

Топката го удари каков пенал

Судиите допираат ДНО во Англија. Не ми се верува дури и гледаше да види дали е пенал. Добро тие од ВАР собата два грама мозок дали имат. Одамна е кажано Дало, Шо, нема што да бараат во Јунајтед ако и наредната се тука стварно некој им плака на Јунајтед да ги држи во тимот и да ги игра друго нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom