Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Такви муабети кружат низ партиските кулоари,вложени се многу средства мора да се оправдат пред изборно за да го задоволат членството.Гледаш во фк Вардар се задоволи членеството со неколку победи нема незадоволство на трибини освен тука на кајгана.
Мешате политика и спорт жално.

27-28 tocen rezultat odete pisete si ja da izvadite pari :vozbud: oti gledam I taka nikoj nemate zaminato za Skopje vie so komentirate tuka :свиркам:
Каде има за типување точен резултат ракомет?
во фк Вардар се задоволи членеството со неколку победи нема незадоволство на трибини освен тука на кајгана.
Козарот е чуван подобро од цел државен врв, почекај малку ќе видиш дали се задоволни од членството.
Кај вас цело Дпмне од Битола на прослава ви беше ви дадоа спонзорство да си направите прослава пред изборно добро ви дојде.

Каде има за типување точен резултат ракомет?

Козарот е чуван подобро од цел државен врв, почекај малку ќе видиш дали се задоволни од членството.
Кај вас цело Дпмне од Битола на прослава ви беше ви дадоа спонзорство да си направите прослава пред изборно добро ви дојде.
Ај одлучете се ВМРО или СДСМ или како ќе ви дојде...
Вас јавно ве жигосаја со спонзорство од владата.
А тоа дека тимовите ги користат за пропаганда го има и ќе го има.
Орце скапа коментирање дека ФшК и РК ќе бидат со значаен дел спонзорирани од општината.

Глата треба да му ја дупнат во одбрана на овие , од старт одат да ни ги повредат играчите.
Автоматски споено мислење:

Овие педерите шо коментират неподносливи се, не било гол, не поминало линијата.

Последно уредено:
И на 7ми беше 2 разлика на полувреме за нив! Шанса за пресврт?
Golemi nema so da izenandat a kaj nas prvo poluvreme se odmaraa me plasi samo povredata na golmanot se drugo e kako so treba I sudiite malku se gubat I plasat no tepame 100%
Kako e praviloto mozi od dvojkata da zemime golman od utre do krajot na sezonatq za domasnoto prvenstvo I LS ?

Golemi nema so da izenandat a kaj nas prvo poluvreme se odmaraa me plasi samo povredata na golmanot se drugo e kako so treba I sudiite malku se gubat I plasat no tepame 100%
Kako e praviloto mozi od dvojkata da zemime golman od utre do krajot na sezonatq za domasnoto prvenstvo I LS ?
Чул те Господ! И јас мислам дека му ја вртиме

Со 3 бека со Хенигман сто пати подобро игравме од колку Тајник Хосни, во напад..Штета.
Имаме еден куп играчи на клупата а играме со истите...Од 50 мин нормално иди заморот и паѓаме..Исто ко во ЛШ

Последно уредено:
Trenerot e mlitav, neserioznost ima vo timot, nedozvolivo e fitiljo da pocnuva tenzi i da se praj kako gospo na klubo. Na krajot go gledam mu kara na igracite. Treba site da se prizemat malce oti ne e na arno ova.

Najgolem hendikep ni se golmanite, denes Mitrevski imase top odbrani vo 2 ro da se smeni rezultatot ama ne go koristevme to i ako ne klajs ke ti go klat toe.

Neseriozno svatena ova utakmica, zasluzen poraz. Sudite ne gi komentiram.

За доброто на Мак ракометот да ви ебам се по список ко прво на оние умрените судии.
Ко второ ем ве искршија од ќотек и ве тепаа.
Ко трето како баби играте во напад и одбрана .
п.с. Незнам дали да почниме со завере како чупињата од главниот ми град дека за доброто на Мак ракометот Хосни и Тајник беа фатени без да знае тренерот :))

Тркалото лисолајско да си ги смири нервите е пожелно и тоа што е капитен не господ во екипата. Долго е првенството и не е само оваа утакмица ама мора и играчите да се свестат.

Се отксжавме ко дојдовме егал намерно.
Мораше да му ја пуштиме да ја добијат ова утакмица за мир во партијата.
Сега следат вистинските дерби утаммици.
Треба сите да ни гостуваат нас.

Следен меч многу битен во сабота кај шо не смеат ни да помислат во егал да влезат.

Напред Пелистер!

Инаку заборајв да пишам за онаков крвнички старт на Борозан , јас мислам Фитиљот не е Фитиљ требаше да му скрши вилицата после тоа .
Копито црногорско , еве нека стои од сега за во Битола милијарда глумења ќе има од чупињата ,а нашите ќе бидат напалени и ќе си еби матер и таа утакмица

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom