Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Па не мора анал да е позата. Ти веројатно кучешки не даваш плашејќи се од ректално туше.
Ама битно течат потоци а овде ќе морализираат нешто за мазохизам.

Ке ти се тресат ако ти изместил некој дискус.

Kate Mckinnon Flirt GIF by Saturday Night Live

A со шамарите до кај сте ?
Оф колку си заостанат ска
Пет тури за пет години:свиркам:
дааа
Автоматски споено мислење:

A со шамарите до кај сте ?
Заборавив да кажам оти си тешко шупакче,па затоа и правите пријатели секогаш ќе мислиш дека ти се погрешни,токму поради ваквиот став и менталитет што го поседуваш
Кисче за убав ден директно у патец батка

Каде си? Што правиш?
Како што дојде есента така во мене повторно се јавува стариот немир, старата болка, старите спомени и моменти...
Ноќва повторно ми мириса на твојата коса, сакам да ја отворам душата и да ти кажам се што ми лежи на срцето, но не те гледам, не се јавуваш, те нема повеќе, сенките твои ме пратат во секој нов чекор во животот, соновите утрото ми го уништувааат, но дали и ти мислиш на мене?
Можам да не пијам, да не дишам но никако и да те заборавам...
Премногу боли тоа што знам дека не можам повеќе да стигнам до тебе...

Убаво велат "Првата љубов е како оган - силна, страствена и неконтролирана. Те прави да се чуствуваш три метра над небото. Но токму затоа ретко трае, премногу брзо изгорува"... фактички се заљубуваш во тој/таа што никогаш не можеш повеќе да го/ја имаш. Глупи животни правила...

Жал ми е, прости ми, ми фалиш, ми требаш... сакам од тебе се да слушнам повторно, да зборуваш а јас само да те слушам !

Се надевам дека некаде ќе се сретнеме ПАК !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom