Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Прва утакмица на домашан терен што ке може да гу гледамо е на 6ти Декември против Тиквеш
Маџари и Ангели, па и не е толко лошо што испуштамо. Важно главни утакмице ќе се играв с'с публику (или и гостински терени ќе ни бидев како домашан) :)???

Маџари и Ангели, па и не е толко лошо што испуштамо. Важно главни утакмице ќе се играв с'с публику (или и гостински терени ќе ни бидев како домашан) :)???
Па сигурно први кола без публику ќе ги играв у економску нема логика у спортску салу да играв

Здраво дечки ако сакате заследете гу нову страну на фан клуб КК Куманово на инстаграм која ќе биде активна у наредан период . Ќе следи и фејсбук страна убрзо.
Прегледај го приврзокот 454366https://www.instagram.com/fanclub.kk.kumanovo?igsh=MThxNGhsYm13eWloZA==
Ќе има follow back? :icon_lol:

Комплетиран ли е ростер??

Пријателски??

Некој нешто да каже?

Днска има пријателска сс некој тим од Србију само не сам сигуран Врање или Лесковац

Како разбра некој Андреј од Шкупи е послеѓно име у ростер плус на прв тим ќе се додадев 2-3 младинци и тој е тој

Днска има пријателска сс некој тим од Србију само не сам сигуран Врање или Лесковац

Како разбра некој Андреј од Шкупи е послеѓно име у ростер плус на прв тим ќе се додадев 2-3 младинци и тој е тој
Знаеш ли како е завршила утакмица

Знаеш ли како е завршила утакмица
не

Некој погоре пред некое време га спомна Луковиќа џуниора ама сга виде дека гу завршија кариеру.. добро ќе ни дојдеше некој такв тип на играча

не

Некој погоре пред некое време га спомна Луковиќа џуниора ама сга виде дека гу завршија кариеру.. добро ќе ни дојдеше некој такв тип на играча
Ја се изненади бш тој не знам дали е имаја озбиљни повреде, поштп е помал од Уроша а далеко поголем професионалац у тренирање и све тој

пред едно саат време виде ги играчи, чудно ми е зашто тренирав у економску..
Од увек се е трењирало у економску, у спортску салу се прави тренинг само пред утакмицу.

Днска смо играле сс Гостивар у гости, не знам како е завршила текма.

Днска смо играле сс Гостивар у гости, не знам како е завршила текма.
Изгубиле од Гостивар и пред тој од Тиквеш, победиле против тија срби од Лесковац не знам како се вика тим

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom