Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Neka zavrsuva sekoja utakmica 5-4, me boli kur, neka davaat golovi samo aman.А со ретардите у одбраната шу праиме?
vo nitu eden slucaj Shaw ne treba da e wingback. Me zagrizuva malce Dorgu so formata, doaga do sansi ama krsh e vo napad do sega. Mozda e premlad za da startuva odma, bi probal so dalot tamu i slabhead mesto de ligt. Ugarte isto mesto casemiro ili mainoo. Drugoto ok e. A da i Lammens mora da brani. Dosta mu bese vreme za uklopuvanje.со Челзи треба Касемиро и Маинo во средина... Бруно, Мбуемо и Куња (Шешко) тројката напред... Мазрауи Де Лихт и Јоро тројката позади... Амад и Дало(Шо) винг бекови...
Далот на било која позиција е дно и не треба да е стартер во никој случај. Слично и со Шо. LCB треба да е Мартинез штом се врати, централно Де Лихт и десно Јоро/Мазрауи зависно дали Амад ќе игра RWB или ќе биде на клупа. Ако почнеме во средината за в сабота со Каземиро и Мајно има надеж, во спротивно пиши пропало.Neka zavrsuva sekoja utakmica 5-4, me boli kur, neka davaat golovi samo aman.
vo nitu eden slucaj Shaw ne treba da e wingback. Me zagrizuva malce Dorgu so formata, doaga do sansi ama krsh e vo napad do sega. Mozda e premlad za da startuva odma, bi probal so dalot tamu i slabhead mesto de ligt. Ugarte isto mesto casemiro ili mainoo. Drugoto ok e. A da i Lammens mora da brani. Dosta mu bese vreme za uklopuvanje.
Средината не ни ја вади ни една формација или систем, едноставно ни треба подобри играчи.Далот на било која позиција е дно и не треба да е стартер во никој случај. Слично и со Шо. LCB треба да е Мартинез штом се врати, централно Де Лихт и десно Јоро/Мазрауи зависно дали Амад ќе игра RWB или ќе биде на клупа. Ако почнеме во средината за в сабота со Каземиро и Мајно има надеж, во спротивно пиши пропало.
Додека заигра Мартинез, отидовме -10 бодаСредината не ни ја вади ни една формација или систем, едноставно ни треба подобри играчи.
Се шпекулира дека Мартинез кога че се врати ќе го пробаат како заѓни везни, се сомневам дека е точно со оглед на состојбата ана одбраната али ај да видиме.
Без разлика секако сме подобри со него во тим, проблем е колку ке трае.Додека заигра Мартинез, отидовме -10 бода.
Не е до играчите, дефинитивно до тренерите ви е.
У наредните 50 години да брцате како што брцате овие 5 годиниАбе можда е до тренерите можда е до клубот али пак повеќе трофеи боцнавме во последните 5 години од вас топчиња.![]()
Фала, такоџе.У наредните 50 години да брцате како што брцате овие 5 години![]()
Тријаме раце оти нема да ни ја вратат невестатаKaj ste mi vaka![]()