- Член од
- 26 јануари 2020
- Мислења
- 1.093
- Поени од реакции
- 1.429
Тоа не е живот брат, тоа е преживување и измачување, немаш ни време слободно да ги потрошиш тие пари .
Ти благодарам шо ме сожалуваш..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа не е живот брат, тоа е преживување и измачување, немаш ни време слободно да ги потрошиш тие пари .
dead as fuckNekoj da kaze nesto za Ilija Stefanovski ?
Од дома ми кажале дека комарот е лоша работа, и никогаш не сум помислил да научам како се игра. Aма за МЛМ поима немале што е тоа, и наебав со Lyconet. Е тука сега треба финансова полиција, едукација на граѓаните. Плаќаме даноци за тие 400.000 волови на државно да зимаат плата, а не да си одат дома во 12:00.Никој никого не тера ништо ни комар ни млм ни ништо, сами одбираме како народ да одиме по линија на помал отпор ака како че мо, лако че мо. АМА секогаш друг ни е КРИВ! А знаеш зашто? Затоа што немаме развиен осет за одговорност што се рефлектира највеќе со иселувањето од дома. Кој не се иселил не знае колку е способен затоа што никогаш не искочил од комфорна зона.
Lyconet беше кристално јасен дека е превара. Не можат сеа тие чиновниците тебе да те учат дека нема леб без мотика посебно некој да те убедува дека некаде се дуплираат пари а ваму бара 1% да му се врати пари од 30 денари кафе.Од дома ми кажале дека комарот е лоша работа, и никогаш не сум помислил да научам како се игра. Aма за МЛМ поима немале што е тоа, и наебав со Lyconet. Е тука сега треба финансова полиција, едукација на граѓаните. Плаќаме даноци за тие 400.000 волови на државно да зимаат плата, а не да си одат дома во 12:00.
Кога видов дека Booking и AliExpress враќаат Кешбек ја лапнав јадицата.Lyconet беше кристално јасен дека е превара. Не можат сеа тие чиновниците тебе да те учат дека нема леб без мотика посебно некој да те убедува дека некаде се дуплираат пари а ваму бара 1% да му се врати пари од 30 денари кафе.
Во математика 2 одделение се учат овие работи.
Да но каква врска има кешбек со облаците шо ти ги шиткаа? Тоа се две различни работи.Кога видов дека Booking и AliExpress враќаат Кешбек ја лапнав јадицата.
A tuka ste greska, u zlatnata doba na oblacite koga setaa so odela site, na kafe duri i grafici crtaa.ROI е нов поим за клиентите на Витанов
Цело време прекинуваа едни проекти, и најавуваа нови. Ако прашаш што се случува со проектот каде што инвестирав, одговараа арогантно:"гледај сега какви нови проекти има, уште ли на тоа мислиш". Облаците ги конвертираа во easy поени, па ги ставаа на интерна берза. Се измислуваа само да одложуваат пари исплаќање.Каков рои какви пичке материне, ако добиваш пари од некој што си го зачленил, а тој добива од тие под него, тоа е пирамида и не опстојува на долг рок. Тоа што лајонес имаа и други гомца за да јаа замаскираат пирамидата, не ги прави добар бизнис модел. Конти со екста зачин.
И на крајот на месецот ќе заработаш 3 пати помалку пари од тој што работи истата работа 8 часа во Германија. (се извинувам за оффтопик)Ќе работиш по две работи како на пример јас, во денот 13-14 часа сум на работа.![]()
Цело време прекинуваа едни проекти, и најавуваа нови. Ако прашаш што се случува со проектот каде што инвестирав, одговараа арогантно:"гледај сега какви нови проекти има, уште ли на тоа мислиш". Облаците ги конвертираа во easy поени, па ги ставаа на интерна берза. Се измислуваа само да одложуваат пари исплаќање.