НЕ ПОСТОИ ДОБАР РАЗВОД

• Креатор на темата Креатор на темата VIKICA33
  • Време на започнување Време на започнување

Дали разведен/разведена е титула или пораз?

• Титула

Гласови: 2 5,4%
  • Пораз

Гласови: 23 62,2%
  • Зависи ( објасни )

Гласови: 13 35,1%

• Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .
И добро, не ти доаѓа желба да те издруска некој од време на време?
Нормално дека ми доаѓа,од крв и месо сум не сум робот, но јас не влегов невина во брак, сум имала долги врски и пред брак имам 39 години издегустирано ми е, башка шо хормоните не ми дивеат како од пред 20 години, самоконтролата е се у животот, ако подлегнеме на животинските инстинкти, кај ни е крајот.
Се се дознава, ја таа опција швалерска сум ја пречкртала у животот, не после некоја будала да земе да му праќа пораки на муж ми па да завршам во црна вреќа. Прво развод(ако дојде до тоа)па после ќе си ги вадам очите со некој.;)
Автоматски споено мислење:

Nea od kuroj preku gla i e dojdeno, ta se mazi za domakinka da bidi :toe:
Е така де:pos::pos:

Додека вие ги исполнувате приоритетите животот ќе си пројде.
За мажот важи: јебо не јебо, курцу време пролази!
А тебе дејче од крофна ,сушена смоква ќе ти стане!
Детето пораснало, работата ќе си биде работа пак, ти со смоквата на пазар можеш да се шеташ!

Додека вие ги исполнувате приоритетите животот ќе си пројде.
За мажот важи: јебо не јебо, курцу време пролази!
А тебе дејче од крофна ,сушена смоква ќе ти стане!
Детето пораснало, работата ќе си биде работа пак, ти со смоквата на пазар можеш да се шеташ!
Де бе па ти ама заостанат си, си мислиш само мажите си праат рачна работа, какво сушење, да ти се исуши јазикот, си се одржавам јас со моето другарче вибраторче, не ме мисли ти мене.:smirce:

Де бре, агонија е тежок збор, искрено не се замарам, приоритет ми е работата и детето, за понатаму ќе видиме.
Ти си знаеш најубаво, нам деталите и контекстот не ни се познати. Но од она што го кажа баш зборот агонија е таман. Јас сум убеден дека е подобро некој да те исшамара отколку толку време да не легне со тебе, второто повеке боли и вреѓа. Затоа ти велам дека треба да внесеш некоја енергија да таа ситуација се расчисти и животот ви тргне во поубав правец оти вака не е добро.

Де бе па ти ама заостанат си, си мислиш само мажите си праат рачна работа, какво сушење, да ти се исуши јазикот, си се одржавам јас со моето другарче вибраторче, не ме мисли ти мене.:smirce:
Чат џипити и вибратор. Добредојдовте во модерниот свет :D
У секој случај, подобро од изневера.

Но, верувај, огромното мнозиство на разводи кои се случуваат не се од горните или слични ним причини ами од т.н пичкочеш и курочеш причини, себични и лицемерни причини во кои на интересите на децата не се ни помислува. Тука е проблемот, не во тоа дали ако некоја е тепана треба да се разведи, секако дека треба.
Од ова мислење се промени за кратко во ова....
Но од она што го кажа баш зборот агонија е таман. Јас сум убеден дека е подобро некој да те исшамара отколку толку време да не легне со тебе, второто повеке боли и вреѓа.
Драго ми е што преку дискусија, успеав да ти го променам мислењето...
Или барем да си признаеш дека Курочеш и Пичкочеш причините И Те како се легитимна и реална причина за развод! А не банална и небитна измислица, како што првично тврдеше во твоите претходни излагања ;)

Од ова мислење се промени за кратко во ова....

Драго ми е што преку дискусија, успеав да ти го променам мислењето...
Или барем да си признаеш дека Курочеш и Пичкочеш причините И Те како се легитимна и реална причина за развод! А не банална и небитна измислица, како што првично тврдеше во твоите претходни излагања ;)
Da si bidime realni, ne ti se klecalo ni tebe nesto posebno, ta inaku taka ke sedese neonadena tolku vreme. Daj ne ebaj sega i ti.

Da si bidime realni, ne ti se klecalo ni tebe nesto posebno, ta inaku taka ke sedese neonadena tolku vreme. Daj ne ebaj sega i ti.
А ти да си го прекрстеше името во владе мкд сезнајко, ти па пута 10 од тоа време си заседна неонаден, сега мрсиш муда ваму :pos:

А ти да си го прекрстеше името во владе мкд сезнајко, ти па пута 10 од тоа време си заседна неонаден, сега мрсиш муда ваму :pos:
Misli si ti :sneaky:
Inaku toa se tvoi izjavi, nisto jas ne pretpostaviv. Se zasekira ti za brakot i tamu nekoj moralno eticki prikazni, da nema greska. Kaj se razvede ednas, ke se razvedis uste ednas, tuku reci ne te zacesalo pa sega ke glumime ludilo. Ta menopauzara zabana rabota e.

Misli si ti :sneaky:
Inaku toa se tvoi izjavi, nisto jas ne pretpostaviv. Se zasekira ti za brakot i tamu nekoj moralno eticki prikazni, da nema greska. Kaj se razvede ednas, ke se razvedis uste ednas, tuku reci ne te zacesalo pa sega ke glumime ludilo. Ta menopauzara zabana rabota e.
Глупости, рано е уште за тоа уште најмалку една деценија, и не значи дека се намалува кај некои жени се зголемува по менопаузата :sneaky: абе ништо страшно и разводот е за луѓе.

, какво сушење, да ти се исуши јазикот.:smirce:
Е уште тоа ми фали јазикот да не ми работи и прстите :)

Глупости, рано е уште за тоа уште најмалку една деценија, и не значи дека се намалува кај некои жени се зголемува по менопаузата :sneaky: абе ништо страшно и разводот е за луѓе.
Менопауза, зависно од физичката и генетската предиспозиција може да настапи многу порано од што мислиш. Од кај 37 па до 50 и некоја.
Ако пиеш некоја терапија може да те тегне до 60+

Последно уредено:
Е уште тоа ми фали јазикот да не ми работи и прстите :)

Менопауза, зависно од физичката и генетската предиспозиција може да настапи многу порано од што мислиш. Од кај 37 па до 50 и некоја.
Ако пиеш некоја терапија може да те тегне до 60+
Прв знак на менопаузата е отсуството на период, а кај мене црвената тетка е точна ко Швајцарски саат! Секој месец! Така да... Не е тоа!
Леле бе, се гинеколози по темава упм:pos:

Многу неправилен израз е земен за пичколекар!
Гинека( жена), по таа логика гинеколог треба да е доктор за жени, севкупно, а тој само меѓу нозете буљи, остатокот од жената кој го шиша :)

Многу неправилен израз е земен за пичколекар!
Гинека( жена), по таа логика гинеколог треба да е доктор за жени, севкупно, а тој само меѓу нозете буљи, остатокот од жената кој го шиша :)
Не е само меѓу нозе. Тој и гради испитуе и многу други рабоќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom