мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 20.385
- Поени од реакции
- 25.746
Nea od kuroj preku gla i e dojdeno, ta se mazi za domakinka da bidiИ добро, не ти доаѓа желба да те издруска некој од време на време?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nea od kuroj preku gla i e dojdeno, ta se mazi za domakinka da bidiИ добро, не ти доаѓа желба да те издруска некој од време на време?
Нормално дека ми доаѓа,од крв и месо сум не сум робот, но јас не влегов невина во брак, сум имала долги врски и пред брак имам 39 години издегустирано ми е, башка шо хормоните не ми дивеат како од пред 20 години, самоконтролата е се у животот, ако подлегнеме на животинските инстинкти, кај ни е крајот.И добро, не ти доаѓа желба да те издруска некој од време на време?
Е така деNea od kuroj preku gla i e dojdeno, ta se mazi za domakinka da bidi![]()
Де бе па ти ама заостанат си, си мислиш само мажите си праат рачна работа, какво сушење, да ти се исуши јазикот, си се одржавам јас со моето другарче вибраторче, не ме мисли ти мене.Додека вие ги исполнувате приоритетите животот ќе си пројде.
За мажот важи: јебо не јебо, курцу време пролази!
А тебе дејче од крофна ,сушена смоква ќе ти стане!
Детето пораснало, работата ќе си биде работа пак, ти со смоквата на пазар можеш да се шеташ!
Ти си знаеш најубаво, нам деталите и контекстот не ни се познати. Но од она што го кажа баш зборот агонија е таман. Јас сум убеден дека е подобро некој да те исшамара отколку толку време да не легне со тебе, второто повеке боли и вреѓа. Затоа ти велам дека треба да внесеш некоја енергија да таа ситуација се расчисти и животот ви тргне во поубав правец оти вака не е добро.Де бре, агонија е тежок збор, искрено не се замарам, приоритет ми е работата и детето, за понатаму ќе видиме.
Чат џипити и вибратор. Добредојдовте во модерниот светДе бе па ти ама заостанат си, си мислиш само мажите си праат рачна работа, какво сушење, да ти се исуши јазикот, си се одржавам јас со моето другарче вибраторче, не ме мисли ти мене.![]()
Од ова мислење се промени за кратко во ова....Но, верувај, огромното мнозиство на разводи кои се случуваат не се од горните или слични ним причини ами од т.н пичкочеш и курочеш причини, себични и лицемерни причини во кои на интересите на децата не се ни помислува. Тука е проблемот, не во тоа дали ако некоја е тепана треба да се разведи, секако дека треба.
Драго ми е што преку дискусија, успеав да ти го променам мислењето...Но од она што го кажа баш зборот агонија е таман. Јас сум убеден дека е подобро некој да те исшамара отколку толку време да не легне со тебе, второто повеке боли и вреѓа.
Da si bidime realni, ne ti se klecalo ni tebe nesto posebno, ta inaku taka ke sedese neonadena tolku vreme. Daj ne ebaj sega i ti.Од ова мислење се промени за кратко во ова....
Драго ми е што преку дискусија, успеав да ти го променам мислењето...
Или барем да си признаеш дека Курочеш и Пичкочеш причините И Те како се легитимна и реална причина за развод! А не банална и небитна измислица, како што првично тврдеше во твоите претходни излагања![]()
А ти да си го прекрстеше името во владе мкд сезнајко, ти па пута 10 од тоа време си заседна неонаден, сега мрсиш муда вамуDa si bidime realni, ne ti se klecalo ni tebe nesto posebno, ta inaku taka ke sedese neonadena tolku vreme. Daj ne ebaj sega i ti.
Misli si tiА ти да си го прекрстеше името во владе мкд сезнајко, ти па пута 10 од тоа време си заседна неонаден, сега мрсиш муда ваму![]()
Глупости, рано е уште за тоа уште најмалку една деценија, и не значи дека се намалува кај некои жени се зголемува по менопаузатаMisli si ti
Inaku toa se tvoi izjavi, nisto jas ne pretpostaviv. Se zasekira ti za brakot i tamu nekoj moralno eticki prikazni, da nema greska. Kaj se razvede ednas, ke se razvedis uste ednas, tuku reci ne te zacesalo pa sega ke glumime ludilo. Ta menopauzara zabana rabota e.
Е уште тоа ми фали јазикот да не ми работи и прстите, какво сушење, да ти се исуши јазикот.![]()
Менопауза, зависно од физичката и генетската предиспозиција може да настапи многу порано од што мислиш. Од кај 37 па до 50 и некоја.Глупости, рано е уште за тоа уште најмалку една деценија, и не значи дека се намалува кај некои жени се зголемува по менопаузатаабе ништо страшно и разводот е за луѓе.
Прв знак на менопаузата е отсуството на период, а кај мене црвената тетка е точна ко Швајцарски саат! Секој месец! Така да... Не е тоа!Е уште тоа ми фали јазикот да не ми работи и прстите
Автоматски споено мислење:
Менопауза, зависно од физичката и генетската предиспозиција може да настапи многу порано од што мислиш. Од кај 37 па до 50 и некоја.
Ако пиеш некоја терапија може да те тегне до 60+
Не е само меѓу нозе. Тој и гради испитуе и многу други рабоќеМногу неправилен израз е земен за пичколекар!
Гинека( жена), по таа логика гинеколог треба да е доктор за жени, севкупно, а тој само меѓу нозете буљи, остатокот од жената кој го шиша![]()