- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 5.880
- Поени од реакции
- 10.995
Не ти кажувам, ќе ми дојдеш тука да ми расипеш раатотПа за кого како, некој имаат викендици и таму.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти кажувам, ќе ми дојдеш тука да ми расипеш раатотПа за кого како, некој имаат викендици и таму.
Si slushnala za Silber oder goldene hochzeit?Е оти море, е шо е за тебе успешен брак, секој брак е сличен на другите, единствено некој се глумци и добро се фоткаат по фејс.
Иначе по дома нешто овака се
Прегледај го приврзокот 456024
Ее како не сум чула, баба ми и дедо ми беа 63 години во брак, сум била на златната свадба. Ама времињата се сменија од тогаш, сега и по 25-30 години брак се случуваат разводи, ако некој не е задоволен напушта. Сакам да кажам должината на бракот не гарантира на денешно време дека нема да се случи развод.Si slushnala za Silber oder goldene hochzeit?
Toa e brak po moe!
Da problemot vo tie 25 godishnite e shto vo 95% ima i izludena zhena na koja Facebook i Instagram i gi "otvorile" ocite.Ее како не сум чула, баба ми и дедо ми беа 63 години во брак, сум била на златната свадба. Ама времињата се сменија од тогаш, сега и по 25-30 години брак се случуваат разводи, ако некој не е задоволен напушта. Сакам да кажам должината на бракот не гарантира на денешно време дека нема да се случи развод.