Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
А полицајците на Вучиќ кога се бранат од толпа ги напаѓаш. Малце симптоматично :kafence:
Каде тоа сум напишал дека ги напаѓам и дека тепаат полицајците што се бранат од демонстранти во Србија? Ајде цитирај ме баш да видам...Ако не ме цитираш, ти лажеш!!!
Автоматски споено мислење:

@Ron Burgundy уште да чекам Рончиќу?

Последно уредено:
Каде тоа сум напишал дека ги напаѓам и дека тепаат полицајците што се бранат од демонстранти во Србија? Ајде цитирај ме баш да видам...Ако не ме цитираш, ти лажеш!!!
Автоматски споено мислење:

@Ron Burgundy уште да чекам Рончиќу?

Сите тоа го тврдите. Нема сигурно да губам време да се замарам со секој поединечно.

Сите тоа го тврдите. Нема сигурно да губам време да се замарам со секој поединечно.

А полицајците на Вучиќ кога се бранат од толпа ги напаѓаш. Малце симптоматично :kafence:
Малце сам се демантираш...

И на геј парада сите тврдат дека се педери, дали и ти Ронче си педер?

Лорд Бебо се служи со исти методи како шарените куртони, т.е (те) манипулира стандард нормално, го пушта нецелосно видеото.

Оваа женава што на видеово која ти мислиш дека е туку така уапсена, пред да е уапсена, малтретираше стара жена, заканувајќи и се со нож,на која и викаше нешто, па после кога тргна да бега, полицаецот ја турна и ја уапси.
Mozi , ne velam ne. Ako go imas celo klipce spodeli go. Bas me interesira sto mislis ti, dali policaecot upotrebi prekumerna sila.
P.s Jas na klipot ne gledam noz :cautious:.

Mozi , ne velam ne. Ako go imas celo klipce spodeli go. Bas me interesira sto mislis ti, dali policaecot upotrebi prekumerna sila.
P.s Jas na klipot ne gledam noz :cautious:.
Без разлика, требаше да ја уапси без да ја тепа. Или да ја упука во фаца ако со нож мафтала кон други луѓе... Но ниту во двата случаи немаше потреба да ја тепа (барем не пред да ја бутне во марица). :unsure:

Да беше ова во Русија/Кина сега сите НВО-а синхронизирано ќе плачеа жалопојки за немањето демократија и дрн дрн јариња.

Без разлика, требаше да ја уапси без да ја тепа. Или да ја упука во фаца ако со нож мафтала кон други луѓе... Но ниту во двата случаи немаше потреба да ја тепа (барем не пред да ја бутне во марица). :unsure:

Да беше ова во Русија/Кина сега сите НВО-а синхронизирано ќе плачеа жалопојки за немањето демократија и дрн дрн јариња.
Abe vidi, ne nosat djandarite pendrak za ukras. I nasite i zapadnite i istocnite.
Toa prikazni vaka trebalo, taka trebalo, to samo na film ke gledas. Vo zivo bas i nemas vreme da resavas ravenki, mavas duri preta i duri ne pretstavuva opasnost.
Imav gledano videa od zoltite eleci vo Francija ko bea. Takvo mavanje krvnicki po " mirni protestanti" oddamna nemav videno. To zeni, studenti, starci, nisto ne gledaja. Bitno im se najdoja na patot i gi poserija od kjotek. Uste pamtam edna zena nekako se odvoi od tolpata, ko ja capnaja , jajnicite gi pomoca so se bubrezi. Kakvi nevladini ,kakvi bakraci, toa samo vo banana drzavi ko nas postoi. Tamu vo zapadnite demokratii se mava duri preta.

Патетики ...

It should be clear by now that Trump isn’t, and never will be, an ally

By Josep Borrell Fontelles, Guy Verhofstadt and Domènec Ruiz Devesa

Domestically, European Commission President Ursula von der Leyen’s second term has been counterintuitively marked by the undoing of the Green Deal — the flagship project of her first term — as if climate change isn’t getting worse. The Commission has also proposed an underwhelming Multiannual Financial Framework with no real increase, thus sacrificing cohesion policy to new priorities in defense products and research. Meanwhile, the Euroskeptic and Europhobic populist far right has never been stronger in member countries or EU institutions.

The current EU chiefs suffer from a lack of long-term political vision, leadership and unity.

If no action is taken, and we wait for the next crisis to improvise on hard decisions, Europe as a political project risks dying.

Којзнае која влада по палка на Макрон отиде во отставка. Типот и тие 15% подршка прашање е дали ги има во Франција. Ама важно ќе праќа трупи на Украина. Ај ќе договори некоја 298 влада да изгура мандатот. Да беше овој во некоја Франција во минатото на власт, ќе завршеше на гилотина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom