- Член од
- 30 декември 2018
- Мислења
- 85
- Поени од реакции
- 13
Кај мене подржува HDR ама пак е затемнета сликата знае некој зошто е така или што да променамДа поради HDR е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај мене подржува HDR ама пак е затемнета сликата знае некој зошто е така или што да променамДа поради HDR е.
Јас знам дека ако има HDR и ако подржува телевизорот би требало автоматски да се вклучи. Така е на Philips барем јас имам таков телевизор.Кај мене подржува HDR ама пак е затемнета сликата знае некој зошто е така или што да променам
Да. Ти дава некоја грешка или што се дешава?МагентаТВ од веб ви работи?
Врти само црвеното кругче цело време на секој канал.Да. Ти дава некоја грешка или што се дешава?
Пробај ctrl + F5 и/или друг browser.Врти само црвеното кругче цело време на секој канал.
Арена Адреналин може да пробаш да видиш?Пробај ctrl + F5 и/или друг browser.
работиАрена Адреналин може да пробаш да видиш?
Јави се на техничка поддршка. Инаку да, новите боксови се полупроизвод така да навикни се на кочење.Decki aj mala pomos. Do petokot koristev magenta (optika) i imav stari resiveri. 2 godini nikakov problem ni so net ni tv. Megutoa vo petokot go prodolziv dogovorot i mi gi zamenija starite uredi za tv so novi android boksovi. Od prv den problemi so tv.
Pustam primer arena i si tera super slikata vo 50 fps, posle cas, dva samata rezolucija paga na 25 fps i se taka dodeka ne napravam restart na boksot i da se vrati pak vo 50 fps. Istoto mi go pravi na site 3 boksa. Dali e do mene do postavkite, ili ima nekoi bagovi na boksovite?
Porano kako sto kazav so starite uredi nikakov problem nemav 2 godini, a sega so boksovive od prv den
Јас сум задоволен од андроид боксовите ,249 денари со вклучени сите Арена канали ,но ако земеш некој од поголемите паќети ги добиваш гратисДали сте задоволни со андроид бокс? Колку е цената со Арена премиум, за футбал ми треба или ако има некоја подобра опција
Пиши на која технологија Magenta или MaxTV?Имате ли сабајлево телевизија?
Пиши на која технологија Magenta или MaxTV?