MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене подржува HDR ама пак е затемнета сликата знае некој зошто е така или што да променам
Јас знам дека ако има HDR и ако подржува телевизорот би требало автоматски да се вклучи. Така е на Philips барем јас имам таков телевизор.

Провери во подесувања на телевизорот за сиката или на боксот во подесување на уредот таму.

Јас немам MagentaTV дома ама имам видено кај други и не е толку темна сликата. Не знам точно кој модел Samsung е телевизорот на кој видов, дали вооошто има HDR.

Decki aj mala pomos. Do petokot koristev magenta (optika) i imav stari resiveri. 2 godini nikakov problem ni so net ni tv. Megutoa vo petokot go prodolziv dogovorot i mi gi zamenija starite uredi za tv so novi android boksovi. Od prv den problemi so tv.
Pustam primer arena i si tera super slikata vo 50 fps, posle cas, dva samata rezolucija paga na 25 fps i se taka dodeka ne napravam restart na boksot i da se vrati pak vo 50 fps. Istoto mi go pravi na site 3 boksa. Dali e do mene do postavkite, ili ima nekoi bagovi na boksovite?
Porano kako sto kazav so starite uredi nikakov problem nemav 2 godini, a sega so boksovive od prv den

Decki aj mala pomos. Do petokot koristev magenta (optika) i imav stari resiveri. 2 godini nikakov problem ni so net ni tv. Megutoa vo petokot go prodolziv dogovorot i mi gi zamenija starite uredi za tv so novi android boksovi. Od prv den problemi so tv.
Pustam primer arena i si tera super slikata vo 50 fps, posle cas, dva samata rezolucija paga na 25 fps i se taka dodeka ne napravam restart na boksot i da se vrati pak vo 50 fps. Istoto mi go pravi na site 3 boksa. Dali e do mene do postavkite, ili ima nekoi bagovi na boksovite?
Porano kako sto kazav so starite uredi nikakov problem nemav 2 godini, a sega so boksovive od prv den
Јави се на техничка поддршка. Инаку да, новите боксови се полупроизвод така да навикни се на кочење.

Дали сте задоволни со андроид бокс? Колку е цената со Арена премиум, за футбал ми треба или ако има некоја подобра опција

Дали сте задоволни со андроид бокс? Колку е цената со Арена премиум, за футбал ми треба или ако има некоја подобра опција
Јас сум задоволен од андроид боксовите ,249 денари со вклучени сите Арена канали ,но ако земеш некој од поголемите паќети ги добиваш гратис

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom