ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Прв меморијалан МАКО МЛАДЕНОВСКИ 3x3 баскет турнир

МАКО БРАТЕ ЖИВИШ ТИ!

Attachments

• Screenshot_20250903_182931_Instagram.jpg
    Screenshot_20250903_182931_Instagram.jpg
    170,5 KB · Прегледи: 41
  • Screenshot_20250903_182912_Instagram.jpg
    Screenshot_20250903_182912_Instagram.jpg
    211 KB · Прегледи: 41
  • Screenshot_20250903_182919_Instagram.jpg
    Screenshot_20250903_182919_Instagram.jpg
    82,3 KB · Прегледи: 41
Прв пат ми се случува да не ме пуштат на навивачка трибина, дека сум немал карта и сум заскаснил. Ти ибам каснаЧо.

Кај Комити пуштале само со организирано што дошле бла бла, како карта не сум имал. Од кај да купам, никаде. Викам не ме дупи, еден куп коли со скопски регистрации има, нема шанси сите да се со превоз, не вика тоа се од управата. Милион души џандари, а лабаво можеш од влез до влез да се движиш ако не си влегол претходно. Пред наш влез деца со маици Тиквеш сакаат да влезат во сала, да гледаат ракомет, малку фали некој да ги види и од ништо да има инцидент, затоа се забранува движење. Дојдоа ебр со кучињата, ме набркаа. Одиме на другиот влез. Таму кавадарчани и битолчани што не влегле на нивната трибина. Луѓе со карти, не ги пуштиле, организација на нивната трибина хаос.
Не ги пуштаат, морало да има еден тампон блок после Комити и после наводно бил полн цел остаток на трибината. Викам нели е ова неутрален влез за фанови на Вардар. Не ми вика, тука само кавадарчани пуштаме. Сите ме буљаат, пошто битолчани беа повеќето, ами викам кавадаречки зетови нели примате :D Аааа те познав дека си скопјанец, абе кај ќе одиш ќе ти ја дупнат главата, бла бла. Никој не пуштија и после 5 минути вика влези еве види дека нема место горе. Влегувам, ебр ме дочекуваат и ми вика ете гледаш горе се е полно, нема место ако сакаш од тука да гледаш позади нас.
Ми се врати филм да не види некој, ќе речат се крие овој позади џандари :D Излегувам, пробувам пак на наш влез, затворено се'.
Надвор уште 100 луѓе не влегоа, еден куп со маици Лозари/Тиквеш. Една жена упорна со маица Лозари да влага на Комитска трибина и викам тетке не е ова ваш влез, не вика јас си сакам ракомет да гледам, комшикава е џандарка на овој влез, чекам да ме пушти :D

Си завртев некој круг околу сала и правец куЧи. Пуштам тв, гледам пола трибина празна. Какви слепци џандарски...

Е сега од навивачки аспект, грмеше може едно 500 метри околу сала. И на фудбалското игралиште доле и кај бензинските. Асално се слушаа и двете групи.
Битолчани во одличен број низ градов уште од пладне. Со голема поддршка од кавадарчани, воглавно деца. Многу со маици/дресови Пелистер/Битола, помалку со реквизити од Чкембари. Чкембоси во кафана уште од 13 саат, пак ќе кажам работи ли некој од вас бе? :D
Фатени беа кафичиве и кафаните околу плоштадот, собирното место на Лозари, низ цел град само за утакмицата се збореше и од локалците и од нив. Ве јадеше малку јанѕа да не се појави некоја наша екипа, цело време кружење со мотори во околината :D Џандари во градот уште од тогаш, распоредени насекаде, ама колку да се каже. Нема шанса да спречат судир вакви џандари, едино што после ќе го јадеш со кривични. И порано сум кажал, убаво е во помал град кога има ваква утакмица и секој збори, поминуваш по улица, само слушаш ракомет, ракомет.

Да живее кодексот со сите и кај сите НГ
Кај 2 тн нг да не речам мафијашки нг нема правила ќе те брцне и чао нема на голи раце и кој падне на земја го оставаш со нив ако има проблем ќе мораш до крај зошто ако паднеш ќе те газат додека душа не ти излезе.
Автоматски споено мислење:

preston gostuvanje

Прегледај го приврзокот 454552

Прегледај го приврзокот 454544

oakleigh (grci) - preston makedonia 1:2

polufinale vo petok so heidelberg alexandros... ke si igame so ovie :icon_mrgr:

Прегледај го приврзокот 454550

ova od posledniot pat koga oni ni "gostuvaa"

Прегледај го приврзокот 454551
Автоматски споено мислење:

ne se od milenko od vardar se. nie sme akcioneri vo vardar taka da DA, ama glup si ti ova da sfatis.
Не знам дали сте информирани дека овој тим Хајделберг е всушност составен од Македонци од егејскиот дел кои се гркомани. Прочирајте само кој го има оформено клубот ќе видите дека имаат имиња не типични за Грци и само им се додавани ИС или ОС на имињата/презимињата.
Од друга страна Јужен Мелбурн итн се составени со чисти Грци.

Последно уредено:

Attachments

• att.09F0_Z2wlVyTsFjVkDCRth0sPrMVInCoxHCSm3gERKo.jpeg
    att.09F0_Z2wlVyTsFjVkDCRth0sPrMVInCoxHCSm3gERKo.jpeg
    219,3 KB · Прегледи: 240
Poarno nekoe dete ko devito, od kolku prv red so “AJKOSI”
hahahahahhahahahaahahha
MEDENI SRCA
Подобро ајкос во прв ред, отколку прв ред што им се тресат нозете во последните блиски средби

Poarno nekoe dete ko devito, od kolku prv red so “AJKOSI”
hahahahahhahahahaahahha
MEDENI SRCA
Стварно брат,одлика на муженственост е јајце салата и тутун,никако ајкос.Абе да ве немаше ќе требаше да ве измислиме еј :icon_lol:

Подобро ајкос во прв ред, отколку прв ред што им се тресат нозете во последните блиски средби
На кој од нашиот прв ред во копот му се тресат нозете во последните средби жити се, пиратко???

Дај бе прекинете не сте интересни кој нозе кое тресење нека дојди некој ваш во Битола сам па да прајме маубет не знајте како помина тогашниот шо рече не сум поќе навивач сега сум управа и владејачката значки од седма управа а овај само со другарите ви дојде доста сега приказни на форумот елате вие шо пишете осудете се па ќе прајме муабет до тогаш мукла и растуете ја бината и така уба екипа бевте денес собрани за работа :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom