Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А од каде да знаеме дека не се бара некој на позајмица или трансфер. Не мора да значи ако нема шпекулации дека не се бара играч.Ајде го шитнаа и Антони , останува уште фридом фајтерот , се ми кажува дека ке си остане во клубот. Одби неколку понуди идиотот, за Мартинез нема ништо ново, но онаа што нам ни е најпотребно ДМ ниту шпекулација нит ништо, изгледа ке крпиме оваа сезона па наредната ребилд на целиот среден ред,. Барем да се земеше некој на позајмица вака со вие играчи ке губиме премногу утакмици зради средината а таа е клучна дали некој тим ке победи или не.
Останува само да се надеваме дека ке земаат барем нешто.
Точно, но имајки во предвид колку се брзи нашите во преговори или ке биде некој паник бај како Каземиро или ке се купи некој колку да се каже еве купивме . Мене ми е битно Мартинез да се земе денес па до вечер ако изненадат со ДМ супер ако не јбг, го напагав Аморим но нема да е до него ако не се земе тоа што е потребно тука управата е за еб.ње.А од каде да знаеме дека не се бара некој на позајмица или трансфер. Не мора да значи ако нема шпекулации дека не се бара играч.
Тонката си оди од бетис како пензионер (или некој друг вид на истечен договор) нема денар да видиме од тие 50%50% од профитот шо ќе го направи Бетис од продажбата... ако го продаде Бетис за 50 мил. ние нема да земеме 25 мил, ќе земеме 14 мил...
50 мил од продажба минус 22(шо ни го платија нас) тоа му доаѓа 28, е на тие 28 мил (профитот) имаме 50%...
Manchester United's 50% sell-on clause in Antony's Real Betis contract is for the total amount of any future transfer, rather than just 50% of future profit. #mufc #mujournal50% од профитот шо ќе го направи Бетис од продажбата... ако го продаде Бетис за 50 мил. ние нема да земеме 25 мил, ќе земеме 14 мил...
50 мил од продажба минус 22(шо ни го платија нас) тоа му доаѓа 28, е на тие 28 мил (профитот) имаме 50%...
Една година така на последенден од преодниот рок, од нигде и никаде пуштија понуда до Реал за ВалвердеА од каде да знаеме дека не се бара некој на позајмица или трансфер. Не мора да значи ако нема шпекулации дека не се бара играч.