Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нормално дека има логика што бара потполно го сваќам што сака да направи Меино.
Значи не си ме сватил и ти не ми проблем Меино да остане и да игра прв тим, за платата исто не ми е битно дали е 200к или повеќе проблем ми е неговите перформанси.
Никој несмее да има загарантирана минутажа а да се губи на терен против 4то лигаш.
Не знам како очекуваш да ги подобри перформансите, ако седи на клупа нон стоп? Аморим ниту се обидува да проба формација со него, како на пример во Англија што играа.

Ама многу си неинтелигентен право да ти кажам, се фаќаш за сламка и тотално небитна работа затоа што немаш аргументи, преку куманово колку зима и Хојлунд и Далот џабе ќе ти објаснувам кога ти не ја разбираш поентата друже,те Видук ти објаснил погоре. Колку си разбрал ти си знаеш.Ќе ми брани теза со тоа што ќе ме терал да гуглам колкави плати земале, ти од џеб не ги даваш тие пари и земи едуцирај се да извлекуваш битни работи од тоа што читаш оти не е се точно што видиш а ќе видиш по 1000 поста секој ден на нетов за Јунајтед.
Да го еба прочитај убаво не само тој пост погледни еден погоре.

плаче по минути за да напредувал.
сериозно мислиш дека би играл у Њукасл/Спурс? Двете имаат посредена средина од нашата.

Ајде и ти биди објективен ако ти дадеме 100 празни шута без топка (зашто топка до наш напаѓач нема дојдено од волејот на РВП), колку пати ќе треба да ја вадиме топката од гол?
Еве немора да си ти, ќе земеме некој подокажан пример Роналдо дебелиот со формата од 2002ра.
Незнам дали не се разбравме или мислиш на Хојлунд само што не добил сервис,ја тука мислев и на Гарначо па и на Амад Бруно и Зиркзе.

Не знам како очекуваш да ги подобри перформансите, ако седи на клупа нон стоп? Аморим ниту се обидува да проба формација со него, како на пример во Англија што играа.
Значи 2 дена зборам исто со различни членвои ај сега формацијата не му одговарала али да играш против 4то лигаш и да неможеш пас да погодиш е срамно, ај оваа му е прв официјален натпревар оваа година не е у форма итн, а лани што беше проблемот под Тен хаг имаше многу бледи изданија и во друга формација.
Уште кога го најавија Аморим имам пост каде пишивам дека сум загрижен за прогресот на Меино, зш не е профил на играч на Аморим, ме мрзи сега да нурам кој сака изволте.

Во некој луд преокрет, би се снашле Куња и Мбеумо во 4231 позади Шешко? Упм беше некое убаво време некогаш со 442 со шпиц и полушпиц напред и две крила што те гаѓаат у веѓа од пола терен. поддржани од креативец и деструктивец еден до друг со 4ца поуздани одбранбени позади и класа голман. Ебате смрдливи дијаманти и петридвојки.

Аморим купи играчи и сега не знае како да ги вклопи во глупавиот негов систем, капитенот го јаде најмногу!

Незнам дали не се разбравме или мислиш на Хојлунд само што не добил сервис,ја тука мислев и на Гарначо па и на Амад Бруно и Зиркзе.
ne mislev na nitu eden igrac od forot posebno, nemoze topka da izneseme od polovina koj sakas stavi go napagjac da ni bide nema gol da dade (osim ako ne pocneme da napagjame kon nas gol) toa zboram.

problemot na junajted pod eth pa i pod rubinco voopsto ne bese davanjeto golovi, problemot bese iznesuvanje na topka.
Mesto tamu da se obrne vnimanie nie cel napad go smenivme, neznam moze go cekaat de jong transfer request da im pusti na barsa deka sakal u junajted.
I moze gresam ama baleba ne e klasa midfilder, moze ima talent ama daleku e od +100ce sto mu go lupale kako cena

Аморим купи играчи и сега не знае како да ги вклопи во глупавиот негов систем, капитенот го јаде најмногу!
za koj kurac ja lupnaa cela taa hierarhija ako uste glaven zbor pri transferi ima menadzerot?
rabotava e beter od makedonska administracija ako uste menadzerot e glaven

za koj kurac ja lupnaa cela taa hierarhija ako uste glaven zbor pri transferi ima menadzerot?
rabotava e beter od makedonska administracija ako uste menadzerot e glaven
Нема Аморим вето, уште у јануари излегоа муабети дека ке се консултираат со менаџерот али нема да има последен збор за трансфери. Затоа и имаше изјави низ целата пред сезона од Аморим дека средината е проблем а нашиве шибаа се на напад.

ne mislev na nitu eden igrac od forot posebno, nemoze topka da izneseme od polovina koj sakas stavi go napagjac da ni bide nema gol da dade (osim ako ne pocneme da napagjame kon nas gol) toa zboram.

problemot na junajted pod eth pa i pod rubinco voopsto ne bese davanjeto golovi, problemot bese iznesuvanje na topka.
Mesto tamu da se obrne vnimanie nie cel napad go smenivme, neznam moze go cekaat de jong transfer request da im pusti na barsa deka sakal u junajted.
I moze gresam ama baleba ne e klasa midfilder, moze ima talent ama daleku e od +100ce sto mu go lupale kako cena
Искрено мислев дека ова што си го пишал беше одамна јасно на секој од нас тука барем мислев, но кога веќе работите се вакви какви што се залудно е да се кажува нетребаше вака туку требаше онака,јас тргнувам од таму па го пишав тоа што си го цитирал, јас сепак сум само навивач кој што ги прати информациите што излагаат но немам инфо што внатре се случува,сметам дека еден од Мбумо или Куња не беше потребен,но исто така од аспект на веќе случено и ми се допаѓа идејата, се требаше да биде бајно и сјајно ако на нив им се испочнеа очекувањата,да ги продадат,Касемиро,Антони,Санчо,и Гарначо,арно ама тоа не се случи кога требаше (уште има надеж ама ние немаме време) и затоа ние во овој момент немаме барем уште 2 играчи. Друго јас уште првиот меч на Брајтон кога играа Саботата прво коло пишав дека Балеба не е вреден 100милиони,ние плаќаме Јунајтед данок и тоа е факт,пишав и дека овој трансфер период е можеби најбитен,со оглед на тоа дека сме дефицитарни на средината веќе, а до наредно лето уште кој ти знае колку дупки треба да крпиме воедно и проблеми да решаваме,па Светско ќе се случува и се останато.

Искрено мислев дека ова што си го пишал беше одамна јасно на секој од нас тука барем мислев, но кога веќе работите се вакви какви што се залудно е да се кажува нетребаше вака туку требаше онака,јас тргнувам од таму па го пишав тоа што си го цитирал, јас сепак сум само навивач кој што ги прати информациите што излагаат но немам инфо што внатре се случува,сметам дека еден од Мбумо или Куња не беше потребен,но исто така од аспект на веќе случено и ми се допаѓа идејата, се требаше да биде бајно и сјајно ако на нив им се испочнеа очекувањата,да ги продадат,Касемиро,Антони,Санчо,и Гарначо,арно ама тоа не се случи кога требаше (уште има надеж ама ние немаме време) и затоа ние во овој момент немаме барем уште 2 играчи. Друго јас уште првиот меч на Брајтон кога играа Саботата прво коло пишав дека Балеба не е вреден 100милиони,ние плаќаме Јунајтед данок и тоа е факт,пишав и дека овој трансфер период е можеби најбитен,со оглед на тоа дека сме дефицитарни на средината веќе, а до наредно лето уште кој ти знае колку дупки треба да крпиме воедно и проблеми да решаваме,па Светско ќе се случува и се останато.
a sto funkcija imam jas u klubot be druze, osim da osiguram deka ima ladno pivo pred mec bolje da gledam so pivo nego so dijazepam.

vikas jasno bilo sto fali sto ne, na kogo mu bilo jasno. Eve jas ti vikam deka spored mene cela uprava resava gresen problem so godini veke ocigledno niv ne im e jasno. ili moze razlicni mecevi gledame pojma nemam moze na nekoja nivna tabela nie sme vo vrvot postojano vo borba za tituli

Sakale da prodadat ova ona, ako imas limitiran budzet prvo resavas glavniot problem posle sto ostane trosis na drugi.

PS da ne te razocaram ama nema takvo nesto kako Junajted danok
Ako go zemes od finansiski aspekt akcii na berza ne rasnat ako kompanijata ne raboti so dobivka ima privina zasto Nvidea ima vrednost kolku sto ima a ne Zito luks taka
Автоматски споено мислење:

PPS moze jas i ti se slagame ama ima mnogu drugi sto uste opravaat krivi drini dali trebalo DDG ili onana, dali trebalo skols u penzija, onoj od njukasl ke sredel se sega ke se opravime
pa nekoj drug ke sredel
pa eth ne cini ruben e najbolje
baleda e klasa itn itn

Momentalniot problem ne e rashi, ne e kasemiro, ne e maino nego e mnogu pogolem od se ova i se vika neznaeme kade terame

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom