Искрено мислев дека ова што си го пишал беше одамна јасно на секој од нас тука барем мислев, но кога веќе работите се вакви какви што се залудно е да се кажува нетребаше вака туку требаше онака,јас тргнувам од таму па го пишав тоа што си го цитирал, јас сепак сум само навивач кој што ги прати информациите што излагаат но немам инфо што внатре се случува,сметам дека еден од Мбумо или Куња не беше потребен,но исто така од аспект на веќе случено и ми се допаѓа идејата, се требаше да биде бајно и сјајно ако на нив им се испочнеа очекувањата,да ги продадат,Касемиро,Антони,Санчо,и Гарначо,арно ама тоа не се случи кога требаше (уште има надеж ама ние немаме време) и затоа ние во овој момент немаме барем уште 2 играчи. Друго јас уште првиот меч на Брајтон кога играа Саботата прво коло пишав дека Балеба не е вреден 100милиони,ние плаќаме Јунајтед данок и тоа е факт,пишав и дека овој трансфер период е можеби најбитен,со оглед на тоа дека сме дефицитарни на средината веќе, а до наредно лето уште кој ти знае колку дупки треба да крпиме воедно и проблеми да решаваме,па Светско ќе се случува и се останато.