Локални избори 2025: Кандидати за Град Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Иден градоначалник на Скопје?

• Вкупно гласачи
    104
Епа тоа боли.

Ако се независни- нема да добијат поддршка.
Мора значи да е ВМРО или СДСМ.
Само смешно е што едните 11 год беа на власт, жив ужас стана државава, почна надоле да оди, после дојдоа другите, почна уште толку надоле.
И не викаат еј дај некој/нешто ново.
Ги враќаат првите.. зачаран круг

nema moznost da imas nezavisen gradonacalnik. eve vidi ja ovaa sega kako pominuva.

prvo grad skopje ima cel kup firmi i servisi kade gradonacalnikot treba da naznaci luge a tie ke se necij partiski kadar.

vtoro ovde imas mesanje i na kaleto zasto ova e eden od nacinite da se drzi status kvo i da se uhleba opozicijata i nivni luge na rabotni mesta do slednite izbori. bukvlano dui i sds vo sk gi odrzuva gradonacalnickata so podkrovitelstvo na kaleto. za zal od ova nema beganje, nevozmozno e. kaleto odmana nauci deka najlesno i najeftini se kontorolira drzava koga ke ja podelis na 49/49 i togas ti trebaat samo kontorlirackite 2% (sipcite) koj se najeftini toest besplatni vo taa varianta. sega so cela sila ke se vrsi pritisok da se oslabi vmro preku razni kurton partii, inicijativi i gluposti... veke videno, eve se slucuva u srbija momentalno.

Така иде тоа, со амин од калето дојдовте на власт, со амин од калето ќе си одите.
Брат во која година си? Ти и мене си ме заебал во трката со времето.
Кале испуши кур, сега владее Ми6. Инсајдерско инфо, операцијата за рушење на Вучиќ е планирана кај нас, оперативци се вметнати од кај нас.

Брат во која година си? Ти и мене си ме заебал во трката со времето.
Кале испуши кур, сега владее Ми6. Инсајдерско инфо, операцијата за рушење на Вучиќ е планирана кај нас, оперативци се вметнати од кај нас.
“инсајдерско инфо“ :pos:

250px-FVEY_Rosette.png

...уште од 1946 ако некоја служба на теренот не стои добро (не е пополнета со агенти) “бизнисот“ го презема онаа служба која теренот го контролира, така да приказната МИ6, алЦИАда (еден е центарот на моќ)... нема смисла повеќе е за сеење магла.

се разбира има и втора и трета лига ама тие се подизведувачи!

6dbccaea83bb62f5414c65fb0da4951c

Последно уредено:
“инсајдерско инфо“ :pos:

250px-FVEY_Rosette.png

...уште од 1946 ако некоја служба на теренот не стои добро (не е пополнета со агенти) “бизнисот“ го презема онаа служба која теренот го контролира, така да приказната МИ6, алЦИАда (еден е центарот на моќ)... нема смисла повеќе е за сеење магла.

се разбира има и втора и трета лига ама тие се подизведувачи!

6dbccaea83bb62f5414c65fb0da4951c
Ете го рускиот шпион.

Баш за оваа црна кампања зборував :D
Баш ова пали кај оние вампири што останаа во државава (затоа што коалицијата сдсш дпшне ја избрка младата интелектуала) и чинат едно 30% од гласачкото тело, а се на умствено рамниште на Кешишев.

Значи нели Левица се никој и ништо, најнебитни на свет, 6 пратеника имаат, никогаш нема да бидат на власт, никогаш нема да имаат градоначалници. Ама, повторно имаме потреба пред избор да им лепиме дебилни и невистинити етикети.

Овој киклопот и тој со цвикерите што го активирале за портпарол, а во слободно време работи келнет во маалска кафана во една скопска населба, нека кажат на име на жените нивните пратрници колку станови, коли, викендици и јахти се пишани.
Ама жена му на Апасиев аплицирала за проект од Еразмус +, каква што апликација имаат уште милион други ликови и профрсори од школи и НАЈВЕРОЈАТНО СО ТИЕ ПАРИ СДС ГО КУПИЛЕ АПАСИЕВ :D

Какво само ментално подјебување со нивното гласачко тело или пак им ги познаваат реалните умствени способности. Сега ќе се јават и пацовите од Бихачка, ќе речат Димче работи за дпмне. Па бил во коалиција со ДУИ, уште со кривогаштанското/крушевско татарче што го ставија директорче на Еразмус не може да го спојат.
Еве ги пак, тие секој викенд идат за Грција со најновите германски лимузини ама овој пат Апасиев отиде со Пежото и проблем.
Рончињата ќе го голтнат и ова, ќе се попалат на лажен патриотизам, а ние само ќе си гледаме на страна. Нема спас.

1000005936.jpg

Еве ги пак, тие секој викенд идат за Грција со најновите германски лимузини ама овој пат Апасиев отиде со Пежото и проблем.
Рончињата ќе го голтнат и ова, ќе се попалат на лажен патриотизам, а ние само ќе си гледаме на страна. Нема спас.

Прегледај го приврзокот 454133

Нели Алфа возеше? Не ми е ова многу комунистички нова кола.

Овој па ролан томас ми го споделува миленко кој пушеше кај Груевски и Мијалков па кога секна спермата се префрли на цицање кај Мицкоски. Цела кариера на неделко му е пушење и голтање. Би го затворил во 2х2 и секој ден ќотек со дренова прачка додека не му падне брадата усмрдена од сперма.

Нели Алфа возеше? Не ми е ова многу комунистички нова кола.
А добро не знаев дека не смее да се купи подобра кола, мора со Алфата да оди сегде. Па да купел некое колиште ќе разберев.

Плус Алфа како алфа може му застанала.

А добро не знаев дека не смее да се купи подобра кола, мора со Алфата да оди сегде. Па да купел некое колиште ќе разберев.

Плус Алфа како алфа може му застанала.

сега Пежо, утре Ламбурџини.

Да учат од Апасиев и Македонија ќе напредуваше, вака они од народот крадат додека Апасиев им е крив. Овој па Миленков бутнал децата у Америка а нас не прца овде, изиграва патриот. Ќе се испонаместите лажни вмровци, ќе јадите леб без мотика уште некое време, правдата за уставобранителите ќе ви застане на грло та дури и ќе се задавите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom