Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ке игра без паре све за љубав хахахах, шала на страну Магдевски би бија топ појачање ама не знам да ли има договор сс Мзт.
Што знам, ако клуб још му е жирант можда и ќе мора да игра без паре :D

Иначе, по стил на игру Магдевски много ме подсеќа на капитена. Нека га учи Марин па ќе имамо homegrown Магдевски.

Име презиме?

Ќе најде Луки некога, бива га за скаутинг. Брат му игра ли још :D?

МЗТ потпишаја 3 цигани искрено сс сумњив квалитет још една сезона куде немав амбицие за враќање у аба лигу ама дали ќе смо паметни да гу искористимо шансу да гу нападнемо титулу (претходна сезона и тој како беше шанса)

Шти се правите бајрам на памет и се замарате кд од туј другу страну тија што треба да се замарав мува не ги лази
Али сг за сг солидни играчи има Стевановиќ, Максим, Радукиќ, Луковиќ ако се погоди још едн странац добар и се доведев Мекиќ и Костоски тој би веќ била озбиљна екипа за Мак лигу.

Директор ќе прави Б зону за паркинг не му е кошарка у фокус с'г...

Сви почнуев сс тренинзи, сви договарав пријатељски, турнири ми како по обичај у октомври се собирамо хахаха

Марин прв на листу у Карпош услов за да остане на клупу

Па мора да се максимално напунив батерије. Уроша ако од сг га напнев сс јаки тренинзи како пуши по 2 пакле на дн, ке ујдиша до март.

Здраво дечки ако сакате заследете гу нову страну на фан клуб КК Куманово на инстаграм која ќе биде активна у наредан период . Ќе следи и фејсбук страна убрзо.
1000038707.jpghttps://www.instagram.com/fanclub.kk.kumanovo?igsh=MThxNGhsYm13eWloZA==

Ако го земите Костоски, на следно гостување во Битола ќе ве частам цела група пијачки.

Тотално никаква заинтересираност од овуј управу.. незнам до кд ќе чекав..
Сваку годину до први септември се одржеше прв тренинг, овуј годину не смо ни блиско до прв тренинг. Не ги е приоритет на њима кошарка не ли видиш дека си бистрив политику а и клуб га држив само ради тој да перев паре преко њега. Него мене Кумани ме чудив што не презимав ништо по тој прашање... мора малце да гу стиснев управу да направив некој састанак, да се даде некое соопштение какви су амбицие што да се очекуе овуј сезону...

Стизав три нови имиња само да се официјализира предизборна коалиција и падав потписи сс крило од аба лигу и два наши репрезентативци

Спаваш ли мирно МЗТ?

Стизав три нови имиња само да се официјализира предизборна коалиција и падав потписи сс крило од аба лигу и два наши репрезентативци

Спаваш ли мирно МЗТ?
Аба лига е широк поим хахах па и Радоје Вујошевиќ дојде куде нас од Аба лигу па беше дрво невидено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom