Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ова не е точно, Зикрзе беше таков играч и во Болоња. Никогаш не бил шпиц шпиц.
Јас цели еднаипол утакмици имам изгледано на Болоња и Зиркзе беше центарфор. Дали од тоа мене ми останало во сеќавање дека им беше прв напаѓач, што ли, не знам. Штосот беше што тој првите појавувања во Јунајтед исто ги имаше на место на шпиц.
Не е важно, нека е жив и здрав, може и ќе придонесе нешто во сегашнава ситуација.

Офф топик: Никна нов пациент.

Joker Version #91 добредојде

Clown Watching You GIF by BuzzFeed

Fenerbahçe have entered the race for Antony with everything and communicated in the last few hours that they are willing to pay the €45m requested by Manchester United. However, for now, Antony is not fully convinced to move to Turkey. #MUFC [Bruno Andrade, @ESPNBrasil]

Understand Manchester United are still working on deal to sign Senne Lammens, talks underway.

Personal terms are almost agreed and Man United are in active talks for the Belgian goalkeeper.

#MUFC try to anticipate more clubs from France and Italy, also based on exits.

Fabrizio Romano
Автоматски споено мислење:

Understand Manchester United are still working on deal to sign Senne Lammens, talks underway.

Personal terms are almost agreed and Man United are in active talks for the Belgian goalkeeper.

#MUFC try to anticipate more clubs from France and Italy, also based on exits.

Fabrizio Romano

Наполи се моткаат околу Хојлунд. Овој, за цело чудо, сака перманентен трансфер. Ке видиме што ке се случи, имаме супер соработка со Наполи по трансферот на МекТоминеј.

Наполи се моткаат околу Хојлунд. Овој, за цело чудо, сака перманентен трансфер. Ке видиме што ке се случи, имаме супер соработка со Наполи по трансферот на МекТоминеј.
Трансферот веќе наводно бил во понапредна фаза.

Читав шпекулации прееска дека го понудиле на Баерн колку е точно кој знае.

Сака перманентен трансфер, затоа што сака да знае дали го зимаат само додека да се опорави Лукаку или долгорочно ке сметаат на него

Излезе шпекулација дека Бензема притискал Каземиро да му го донесат.

Ваљда е подобар од овие двајцата и нема да е уште едно промашување на голманската позиција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom