- Член од
- 13 ноември 2009
- Мислења
- 355
- Поени од реакции
- 196
Сигналот е тој,во него се вклучени и преводите,нема логика проблемот да е до телекабел,освен во опциите на ТВ...Го местам на превод, ама пак нема.
Двата тв се на телекабел.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигналот е тој,во него се вклучени и преводите,нема логика проблемот да е до телекабел,освен во опциите на ТВ...Го местам на превод, ама пак нема.
Двата тв се на телекабел.
Спорт Клуб повеќе на ниеден оператор го нема не постои повеќе,не е до Телекабел.Ccc pa I uste bez sram se reklamiraat bile bez doplata sport klub go isklucivte sramota arena sport bez sram I perde 20 tv kanali isklucivte a 4 ili 5 novi pustivte za zamena navistina zalno I sramno eeej moj telekabel za grevce ste
Dobro no vo zamena za sport klub stavija 4 novi kanali a iskluca okolu 15 sport klub treba da dodadat ist broj na kanali kolku I sto i isklucija zarem ja namalija pretplatata dno se telekabelСпорт Клуб повеќе на ниеден оператор го нема не постои повеќе,не е до Телекабел.
Да де најверојатно сите ќе ја стават зошто Newsmax Balkans има и студио и екипа од Скопје.Телекабел ја регистрирале News Max Balkans, најверојатно ќе биде замена за Al Jazeera Balkans.
a kolku nizok kvalitet se tie "filmski" kanali... samo K1, Kurir, Blic... imaat okej programa ama premnogu srpsko...Лека полека сите канали што се во сопственост на српскиот телеком ќе загосподарат со понудите на нашите кабелски. Исто како и претходните од Јунајтед медија. Во следниот период може да се очекуваат Супер Стар каналите да се нудат во понудата.
И овие канали лека полека ќе ги има на сите наши кабелски оператори. Да, имаат океј програма, продукциски се добри, имааат добри водители (какви што ние никогаш нема да имаме) но се пропагаторски канали на вучиќ, финансирани од државата. Нашиве телевизии спијат. Телма еве нешто пробува имаат некаква емисија со оној Ненад, ама некако смешно изгледа. Како да ја снимаат кај него дома.a kolku nizok kvalitet se tie "filmski" kanali... samo K1, Kurir, Blic... imaat okej programa ama premnogu srpsko...
ke padne vucic ke gi snema siteИ овие канали лека полека ќе ги има на сите наши кабелски оператори. Да, имаат океј програма, продукциски се добри, имааат добри водители (какви што ние никогаш нема да имаме) но се пропагаторски канали на вучиќ, финансирани од државата. Нашиве телевизии спијат. Телма еве нешто пробува имаат некаква емисија со оној Ненад, ама некако смешно изгледа. Како да ја снимаат кај него дома.
И овие канали лека полека ќе ги има на сите наши кабелски оператори. Да, имаат океј програма, продукциски се добри, имааат добри водители (какви што ние никогаш нема да имаме) но се пропагаторски канали на вучиќ, финансирани од државата. Нашиве телевизии спијат. Телма еве нешто пробува имаат некаква емисија со оној Ненад, ама некако смешно изгледа. Како да ја снимаат кај него дома.
И да се отвори нема да е тоа тоа. Понинало времето а времињата денес не се исти како тогаш.Se dodeka ne se otvori A1 televizija nasive trlevizii ke bidat se no samo televizii ne zosto zatoa sto vo Makedonija televiziskite standardi gi postavuvase i krevase nekogasnata A1 televizija od kvizovi od emisii licencirani sou programi Makedonski idol i slicni Trkalo na Srekata Milioner estradni emisii kako eksploziv se imase na A1 no otkako ja zatvorija drugive televizii samo glutat deka se televizii a ne se zatoa treba otvaranje na A1 najdobrata televizija vo Makedonija bese A1 televizija toa e fakt
И да се отвори нема да е тоа тоа. Понинало времето а времињата денес не се исти како тогаш.
Никогаш нема да се отвори. Остај ти Велија што се снима како тропоти глупости на социјални мрежи.Koga ke se otvori A1 televizija ke diskutirame