Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Dobar li e Baleba? Ne sum go gledal nit go znam.
Пола од фан базата сега гледа видеа!
Јас само знаев дека има таков играч, ама дека може да биде интересен за Јунајтед ни на крај памет.

Dobar li e Baleba? Ne sum go gledal nit go znam.
Nemoze da e los igrac cim tviter ekserti go pisuvaat ELITE midfilder bro.

Samo normalmo koga ke propadne kako zeton zasto ne bil ni od blisku elite Amorim ke mu bide kriv zasto nemoze so topka da se sostavi, a normalno i upravata zaedno so Micko i Filipce ke se krivi sto ne go zemaa Modric

Nemoze da e los igrac cim tviter ekserti go pisuvaat ELITE midfilder bro.

Samo normalmo koga ke propadne kako zeton zasto ne bil ni od blisku elite Amorim ke mu bide kriv zasto nemoze so topka da se sostavi, a normalno i upravata zaedno so Micko i Filipce ke se krivi sto ne go zemaa Modric

Доста фанови на Брајтон ценат дека е на повисоко ниво сега од Каиседо кога бил кај нив.

Ne sfakjam kako on go uslovuva klubot? Ne e na golema plata, neka sedi so rezervite i neka si ja sjebe karierata. Mu ebam prepotentnoto kopile. Nateraj gi 40 milki da iskesiraat inace ke sanjas da zaigras nekogas za reprezentacija a ne pa na svetsko, a od naredna sezona turcija ili grcija ne ti begaat.

Да скапиш говедо едно. Ме бендисува како се средија баш фудбалскиве работи околу клубов. Карингтон реновиран. Се расчисти кои се токсините кои мора да си одат. Се зедоа добри, ветувачки играчи засега. Добро менаџираат со финансискиот дел од трансфериве и се покажува и карактер околу евентуалните продажби. Не може еден Џексон да ми го нудат за 80 факинг милиони! А Гарначо им е скап за 40?! Е па нема лабаво другари. Или ќе платите добра цена или ќе скапе копилето на клупа. Т.е. ќе игра веројатно со у21, ако и воопшто го пуштат таму, да ги труе децата со ароганција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom