Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пола од фан базата сега гледа видеа!Dobar li e Baleba? Ne sum go gledal nit go znam.
Nemoze da e los igrac cim tviter ekserti go pisuvaat ELITE midfilder bro.Dobar li e Baleba? Ne sum go gledal nit go znam.
Nemoze da e los igrac cim tviter ekserti go pisuvaat ELITE midfilder bro.
Samo normalmo koga ke propadne kako zeton zasto ne bil ni od blisku elite Amorim ke mu bide kriv zasto nemoze so topka da se sostavi, a normalno i upravata zaedno so Micko i Filipce ke se krivi sto ne go zemaa Modric
Не дека сум против оваа идеја, али еден од нив ќе заврши у сити може и летово.Балеба и Вортон тандем за средината од следната сезона?
Позајмица со обавезен откуп најверојатнноСамо да е перманентна продажба, да нема позајмици секоја сезона.
Odma bi mu vratil, imas 3 godini ostanato od dogovotot kupi si poveke igri za sonyto da ne ti bide dosadno.
Ја партал.
Да скапиш говедо едно. Ме бендисува како се средија баш фудбалскиве работи околу клубов. Карингтон реновиран. Се расчисти кои се токсините кои мора да си одат. Се зедоа добри, ветувачки играчи засега. Добро менаџираат со финансискиот дел од трансфериве и се покажува и карактер околу евентуалните продажби. Не може еден Џексон да ми го нудат за 80 факинг милиони! А Гарначо им е скап за 40?! Е па нема лабаво другари. Или ќе платите добра цена или ќе скапе копилето на клупа. Т.е. ќе игра веројатно со у21, ако и воопшто го пуштат таму, да ги труе децата со ароганција.
Ја партал.