Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 27.941
- Поени од реакции
- 37.400
Контекстот е прецизно наведен: За УЧК, за пред пар децении зборуваме. Не за период на турско/Илинден или за ВСВ или за нешто шесто за спрдачење. Не ми се верува... Зарем и ти сине Бруте, до таму спадна ти да ја омаловажуваш улогата на душманите САД во подемот на УЧК? Сериозно??Абе у саксија се растени луѓево, качачките банди во Илинденскиот период може и нив Американците ги спонзорираа. Комбетар Бали исто, дело на Американците... А исто и Скендербеу вафен СС дивизијата е дело на Американците, ама тие се републиканци.

И не разбирам што па баш сега се вмеша во муабетов. Никаде те нема ама се појавуваш за подршка на МИГА екипава?
Автоматски споено мислење:
Што ли комплекс сум ти набил, врти сучи не пропушташ барем по неколку пати годишно кypов да ми го отекуваш. Ничим изазван. Ама не пропушташ кога ќе исползиш од под каменот, да се јавиш со некое вакво срање... А сериозно не ни паметам кога сум оставил таков јак впечаток...Ама се мразам вака што мора да признаам, за ова со шиптaриве и улогата на САД со нив е во право. Тоа ти кажува колку не си во право ти на темава, што ја треба да се согласам со еден од најглупите личности на форумов а и подалеку, господинот "во Русија лобирањето е забрането со закон"

Туку ај сеа по стоти пат, одјеби. Извади ме од уста и не ми го отекувај. Имам попаметни работи, не за друго.