Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
ти оправдуваш убиство на 2 милиони луѓе со изгладнување. 2 милиони невини луѓе. Адолф прав си, опран скроз на скроз од Гебелс пропаганда.
хамас ќе си ги прашаш, тие им ја крадат цела помош. Колку побрзо ќе се истребат тие терористичко геноцидни секти, невините луѓе ќе живеат многу подобро.

Типична америчка дебилчина, доаѓа овде да соли памет на луѓе што све пратат а он гледа само фокс њуз. Јас све сум прочитал, но вакви дебилни глупости не, реално.

Добро бе олабајте го малце @Justae Verum, ептен почнавте со лични навреди.

Во крајна линија никој не знае што ќе се случи, Трамп може се глупира, ама не е будала, така да може да му се посреќи и да напрај нешто.

Свртија на Клинтон малце, одамна немаш пишано за тоа, не дека некој ќе ти ги чита рефератите.
Ти од Тито на Клинтон сврти а, опасен рептил си ти.

Во крајна линија никој не знае што ќе се случи, Трамп може се глупира, ама не е будала, така да може да му се посреќи и да напрај нешто.
Ронка го продува вентилот :)

President Trump is a hammer looking for a nail. Sometimes he hits a nail. Sometimes he hits a baby. - вака може да се објасни Трамп.

Молам? Секогаш тој почнува со понижување и омаловажување прв и го снижува нивото на дискусијата.

Молам? Секогаш тој почнува со понижување и омаловажување прв и го снижува нивото на дискусијата.
Не мора да се молиш. Кога реков дека промаршив збор, ти прва асоцијација ти беше да ме навредиш. Ај не треси зелени.

Колку време ја мислеше репликава?
Автоматски споено мислење:

Тролац, ај не замарај.

Сакај си ја, живејте си во слога и љубов, ама не заборавај;

FB_IMG_1754563283228.jpg

Не мора да се молиш. Кога реков дека промаршив збор, ти прва асоцијација ти беше да ме навредиш. Ај не треси зелени.
Ајде уште еден ден, па не мора да те читаме на Шабат.

Ајде уште еден ден, па не мора да те читаме на Шабат.
Еве уште една навреда.
Автоматски споено мислење:

Сакај си ја, живејте си во слога и љубов, ама не заборавај;

Прегледај го приврзокот 452711
хамас фанбојс.

CNN ти е тебе телевизија, анти Трамп, анти џуз, ти на неа свршуваш. Ајде продожи си во бајката. Само друг е крив, никогаш ние.
Не си го сфатил добро, кај него единствена константа е омразата кон САД, нема врска тоа Трамп, Бајден, курац палац, дури патолошки ако ме прашаш лично.
Ама се мразам вака што мора да признаам, за ова со шиптaриве и улогата на САД со нив е во право. Тоа ти кажува колку не си во право ти на темава, што ја треба да се согласам со еден од најглупите личности на форумов а и подалеку, господинот "во Русија лобирањето е забрането со закон"

Абе у саксија се растени луѓево, качачките банди во Илинденскиот период може и нив Американците ги спонзорираа. Комбетар Бали исто, дело на Американците... А исто и Скендербеу вафен СС дивизијата е дело на Американците, ама тие се републиканци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom