Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Нема две трибини во Куманово. На ниту еден терен на албанските екипи нема да ни биде дозволено гостување. Можеби само во Струга.
Во минатото како што ме држи меморија сме гостувале во Куманово на фудбал, ама сега се е сменето ако е со една трибина сигурно нема да се дозволи гостување.

Во минатото како што ме држи меморија сме гостувале во Куманово на фудбал, ама сега се е сменето ако е со една трибина сигурно нема да се дозволи гостување.
Со Башкими имаме гостувано некаде во 2005 или 2006. Имаа некоја прослава, за малку не им паднавме знаме. Тогаш мислам не играа на овој стадион, туку на градскиот во Куманово. Или пак било на овој стадион, само неуреден, без покривна трибина.
После беше легендарната со Милано, со тепачка со неутрална трибина.
Трет пат се отиде ненајавено на Шкендија-Вардар (они играа како домаќини таму), исто беше каша попара.

Последно уредено:
Со Башкими имаме гостувано некаде во 2005 или 2006. Имаа некоја прослава, за малку не им паднавме знаме. Тогаш мислам не играа на овој стадион, туку на градскиот во Куманово. Или пак било на овој стадион, само неуреден, без покривна трибина.
После беше легендарната со Милано, со тепачка со неутрална трибина.
Трет пат се отиде ненајавено на Шкендија-Вардар (они играа како домаќини таму), исто беше каша попара.
Со Милано ме држи памтење дека од карши трибината во тоа време се правеше до сега сигурно е готова, ако се игра на тој стадион може да има две трибини спремни.
Ја има на клипов од крши трибината

Со Милано ме држи памтење дека од карши трибината во тоа време се правеше до сега сигурно е готова, ако се игра на тој стадион може да има две трибини спремни.
Ја има на клипов од крши трибината
Никогаш не ја изградија, Бајруш отиде во затвор :D
Пред некоја година откако Башкими го врати стадионот, пак нешто ко бајаги ќе почнеа со градење, ама ништо.

Ќе игра ли Мато на 8ми против пелистер дека истот ден играат Гвинеа со Уганда?

Ќе игра ли Мато на 8ми против пелистер дека истот ден играат Гвинеа со Уганда?
Само домашни играчи го играат тоа, тие што играат надвор ги нема на список

Ај ффм што се педери и ставија прво коло да биде со шурите кога градот е мртов и празен,ама групава како можеа прослава на ЛФ да стваат на 08.08 ден петок кога нема ќор човек и објавуваат на три дена пред утакмица.Голем минус по мене,требаше многу подобро да се осмисли ова,а не вака на брзање и на сила.

Па ако на почеток не се соберат луѓе на ура, со оглед на војната со управа и нивното јасно тежнеење да нема публика, дамбетер ќе биде понатаму.
Земи пример од лани.

Ај ффм што се педери и ставија прво коло да биде со шурите кога градот е мртов и празен,ама групава како можеа прослава на ЛФ да стваат на 08.08 ден петок кога нема ќор човек и објавуваат на три дена пред утакмица.Голем минус по мене,требаше многу подобро да се осмисли ова,а не вака на брзање и на сила.

Ако ја развиваме твојава теорија тогаш прославата би донело загарантирана забава и би привлекло повеќе публика. За тоа дека е петок од 20:00ч... Уживање... Пиво после работа, дружба, и исфрлање на бес, за убав крај на неделата и цел викенд слободен.

СИТЕ НА ЗАПАД!!!

Ако ја развиваме твојава теорија тогаш прославата би донело загарантирана забава и би привлекло повеќе публика. За тоа дека е петок од 20:00ч... Уживање... Пиво после работа, дружба, и исфрлање на бес, за убав крај на неделата и цел викенд слободен.

СИТЕ НА ЗАПАД!!!
Подобра теорија да се направи прослава друг термин со + 1000 души од бројката што ќе биде во петок.
Групата си знае за тоа,ова е форум си кажувам мислење мое.

Подобра теорија да се направи прослава друг термин со + 1000 души од бројката што ќе биде во петок.
Групата си знае за тоа,ова е форум си кажувам мислење мое.

Мислам дека се имаат земено предвид, види ги утакмициве од првиов круг.
Се согласувам, ова е форум за изнесување на мислење.

Последно уредено:
Денес пријателска со Скопје, 3:1 изгубивме. Игравме со 2 тим, првотимците беа на трибини, голот за Вардар го даде Кастењеда од пенал. Тој од Конго што играл за Мец не е лош играч, има потенцијал во него. Во петок сите на стадион

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom