Фото натпревар #390-Море, плажа, женски фини, со танга или бикини!

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 септември 2016
Мислења
22.637
Поени од реакции
39.320
... широка летна фото тема што опфаќа моменти за време на годишен одмор, три во едно, дали морето фасцинира, дали плажата или женски фини со танга и бикини, разбира се, изразени во фотографија! :)

IMG_0499.JPG

... мене посебно ми се фото интересни спортски стил на женски фини со бикини! :rolleyes:

Ја не смеам да објавувам заради здравствено-безбедносни причини... Иначе супер ви е темата.

... ова тема ништо работа,
демек никој нема фотографии ни од море, ни од некоја плажа, а не пак од женски со танга и бикини :tapp:

...моментов на избр на фотографија, ме потсети на избор на претседател на СДСМ, а пријавен само еден кандидат ,,В.Филипче“ :ROFLMAO:

... сите собрани на темите кој ги отвара фронтменот ацид, наместо да дојде тука да помогне со некоја негова морска слика ќе ги повлече сите членови да постават и тие, а и коцкичево го нема една сликичка да постави, д' стејџ из јорс, жими мај ас :icon_lol:

20250719_214057.jpg

Ајде бе, еве. Ова се важи, @bijons ? Знам дека не е плажа, ама верувај дека плажата е на 10 метри од ова, десно од цурава, инаку танчерка на забава во ресортот кај што бев на одмор.

Верувале или не , ова е единствената слика што ја најдов во албумите, а да ги задоволува критериумите на темава. Сликата ја кропнав како дел од поширока слика, каде една ,,минџа,, си сурфа на мобилен на плажа.

Валона 2020

20200829_140537.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom