Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3 натпревари ја носи царе.Што е со циганската фрузира на Амад ?
После колку не се брои како циганска?3 натпревари ја носи царе.![]()
Сега е моментот за експериментирање не кога почне сезоната.Аман со давање шанси со години, видовме каде не доведоа тие работи. Една, две години ако успееш во втората нека продолжи ако не му успее мора на продажба.
Ајде ќе го видиме вечерва и Мбеумо заедно со Куња. Не го сакам експериментот , требаше да почне со Куња лево Мбеумо десно Хојлунд шпиц Бруно зад нив.
Изгледа до генетиката е тоа ... ромското не може да излезе од нив. Така и Погба па ене го до кај стигна.3 натпревари ја носи царе.![]()
Еми од каде е ебаго од Баварија да не никна погледни го какво котле е.После колку не се брои како циганска?
Како пиреј се . Едни заминаа, други се појавуваат.Што е со циганската фрузира на Амад ?
Јунајтед е слеп за таа работа. Парите за Шешко би ги пренасочил кон мидфилдер, очигледно е дека не ни функционира тој среден ред со тие играчи, мора под итно да се купува.Ни треба човек во средина обавезно. И да носи топка напред и да трча напред - назад. Некое магаре како Јаја Туре на пример.