Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување

... сведок сум дека лажат сушат, тенденциозно курвински политички за само нивни планови за популизам за локалните избори, ич да помислат за штетата што ја прават во соживотот со тоа како споредна колатерална штета на таа лага! :boksix:

гдг.jpg

... ќе ја искористам фотографијата на членот @placeb, каде го препознав фижидерот во Тинекс во Прилеп (бев претходниот викенд на Пиво фест), кога купив токму од тој фрижидер каде имаше само три шишиња Кока кола со три имиња Темјанка, Јусуф и Адем. (y)

Последно уредено:
Малку предизборна автономија за Албанците:

Малку предизборна автономија за Албанците:
praktichki Osmani go pravi toa shto go pravi i pravel sekoj albanski politichar od nezavisnosta do sega, prioritiziranje na idejata za golema Albanija nad drzhavnite interesi na Makedonija.

istoto go pravi i nivniot koalicionen partner VLEN, ama tamu Timcho ne smee da pisne.

Имаше еден член пишано, прафразирам: Најкатиљ шипи имаме во Македонија. Поголема вистина од ова нема.

Ја следи темава, сам ќе се јави инаку ќе го цитирам :D

Македонските шиптaри се најшиптaри од сите шиптaри, а скопските (и околината на скопско) шиптaри се најшиптaри од македонските шиптaри. Иначе вчера беа мои роднини во Приштина имало некое добро кино таму. Викаат дека ниту една не виделе забулена и дека сите биле со цицките и газовите надвор.

Македонските шиптaри се најшиптaри од сите шиптaри, а скопските (и околината на скопско) шиптaри се најшиптaри од македонските шиптaри. Иначе вчера беа мои роднини во Приштина имало некое добро кино таму. Викаат дека ниту една не виделе забулена и дека сите биле со цицките и газовите надвор.

Вистина е, најшиптари Албанци се во Македонија, најзабулени. Тешко на жените искрено, нека им дава господ сила, како можат да живеат како робинки без право на ништо скоро...

Во Албанија кога бев, многу ретко во шамии завиткани или такви 6-то вековни случаеви не видов многу многу, ама кога ќе дојдам Скопје и кога ќе поминав низ албански населби како во Багдад да поминав, СТРАШНО

Најшпонови се во нашите села. Примарно во општина Сарај, Арачиново, Студеничани, липковско и секако полошки регион. Тие што се селат во странство и имаат намлатено пара од дрога и други црни бизниси, децата им се пицнати мислиш се деца на рускине милијардери. Особено женските, сите се ко Кардашијан, со газови натртени и цицки извадени. Вакви се и во поголемите градови Косово и Албанија. Ама во поруралните места, го имаш истиот тип на орки како кај нас. Факинг Мордор.

... сведок сум дека лажат сушат, тенденциозно курвински политички за само нивни планови за популизам за локалните избори, ич да помислат за штетата што ја прават во соживотот со тоа како споредна колатерална штета на таа лага! :boksix:

Прегледај го приврзокот 451625

... ќе ја искористам фотографијата на членот @placeb, каде го препознав фижидерот во Тинекс во Прилеп (бев претходниот викенд на Пиво фест), кога купив токму од тој фрижидер каде имаше само три шишиња Кока кола со три имиња Темјанка, Јусуф и Адем. (y)
Големи јајца имиња на луѓе на амбалажава што пишува или што нема некое име.
Замиси е на крај шишето или лименката со мое име или пак воопшто го нема во маркетот.

IMG_1162.jpegIMG_1163.jpeg

На објава за тие што поминаа на патарина без да платат.

Ние сме биле симнати од планина :facepalm: :popce: :popce: Зајакот му кажал на магарето дека има големи уши.

Најшпонови се во нашите села. Примарно во општина Сарај, Арачиново, Студеничани, липковско и секако полошки регион. Тие што се селат во странство и имаат намлатено пара од дрога и други црни бизниси, децата им се пицнати мислиш се деца на рускине милијардери. Особено женските, сите се ко Кардашијан, со газови натртени и цицки извадени. Вакви се и во поголемите градови Косово и Албанија. Ама во поруралните места, го имаш истиот тип на орки како кај нас. Факинг Мордор.

Мене ми е прилично страшно и во Чаир, скоро секој ден поминувам на улицата на Битпазар и да речеме во барем 70% од случаеви загледувам една или повеќе никаби, што по грешка ги викаме бурки, бурка е со мрежа на очите, никаб е без. А кај машки бради без бркови во скоро 100% од случаеви забележувам. Апсолутен Пакистан.

amD54DRR_700w_0.jpg

Знам дека на пуновците на форумов, концептот пер капита им е сложена работа и не можат да ја сфатат, ама еве по 10405986 пат нека пробаат, можда овој пат ќе им се посреќи.

Браво за твитер профилот Виктор Стевич. Реално си пишува ликот ослободен од комплекси и предрасуди.

Нешто што ми излезе од него пред некој ден

Наспроти вашето мислење за Албанците и Чаир, Арачиново, Тетово...дека се Мека и Медина за криминал, корупција и башибозук, Велес, Струмица, а последно и Кочани докажаа дека Каурот е можеби покриминален и покорумпиран од Албанците и дека цела Источна Македонија е Чаир.

:cuc: :cuc:

Требал да допише дека најголеми апаши и лопови во Македонија се бившите и сегашни каури а додека Албанецот и Турчинот ја градат оваа држава.

Инаку само 2% од целокупната албанска популација во Британија е во затвор. Уште еден евтин спин кој лесно може да се демонтира со факти.

Браво за твитер профилот Виктор Стевич. Реално си пишува ликот ослободен од комплекси и предрасуди.

Нешто што ми излезе од него пред некој ден

Наспроти вашето мислење за Албанците и Чаир, Арачиново, Тетово...дека се Мека и Медина за криминал, корупција и башибозук, Велес, Струмица, а последно и Кочани докажаа дека Каурот е можеби покриминален и покорумпиран од Албанците и дека цела Источна Македонија е Чаир.

https://x.com/Viktor_Stevich/status/1949454097230213343
:cuc::cuc:

Требал да допише дека најголеми апаши и лопови во Македонија се бившите и сегашни каури а додека Албанецот и Турчинот ја градат оваа држава.

Инаку само 2% од целокупната албанска популација во Британија е во затвор. Уште еден евтин спин кој лесно може да се демонтира со факти.
што ќе ДЕМОНТИРАШ? Македонски не знаеш бе, продаваш магла овде

Тоа што се деси во Кочани, немој да ви биде оправдување на сите вас други. Греота е смрт на 60 деца да ви е перење совест.
ај удри математика, 100+ дивоградби по 50 души да има во зграда, колку жртви ќе се тоа?

Албанецот секогаш е дежурен кривец за неспособниот и корумпиран каур. И покрај тоа што сите пари ги праќаат во Македонија за да државата се развива а каурот праќа пари во Грција. Класично перење пари на каури политичари и бизнисмени што испокрадоа се што можеше да се искраде па ги перат парите во Грција преку имоти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom