Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На составот што отиде во Америка му фали еден класа везен играч, работник како Угарте, ама офанзивно подобар и најмногу еден сигурен голман

Упм, Лича беше поим за цврсто момче, додека не дојде кај нас.
Мора поп да викнат, да освети тоа леглото на глувци кое протекува!

На составот што отиде во Америка му фали еден класа везен играч, работник како Угарте, ама офанзивно подобар и најмногу еден сигурен голман
И шпиц и добар лев бек и денсен бек и штопер. :D

Малце им љубоморам на Нетфликсашите Арсенал.

Доргу, Леон и Шо се лево, Амад, Далот и Мазруи се десно, штопери се Мартинез, Мегваер, Јоро, Де Лихт и Хивен
Од сите тие 2ца заслужуваат да го носат дресот, а ниту еден не е доволно фит да издржи цела сезона.
Далеку сме од среден тим, али мора да крпиме тоа е факт неможе да ги изритаме сите.

За следни трансфери ја би DM-GK-ST-CCB-LCB. По овој редослед.
Шпиц, технички везњак и голман ни се најбитни со одбраната може да крпиме, секако нема да средиме се оваа сезона.
Иначе Шешко и Воткинс по шпекулации иста цена, би пошол по Шешко али од кај знаеме како ќе се покаже, а Воткинс е докажан во премиер лигата.

Шпиц, технички везњак и голман ни се најбитни со одбраната може да крпиме, секако нема да средиме се оваа сезона.
Иначе Шешко и Воткинс по шпекулации иста цена, би пошол по Шешко али од кај знаеме како ќе се покаже, а Воткинс е докажан во премиер лигата.
Шешко all in. Има некој драж детето, може да го биде мислам ;). Најмногу се крстам во Куња и Мбеумо и затоа оваа слика која се врти од скоро ми е прејака и ми влева некоја надеж дека конечно ќе видиме подобри денови(сезони).
1753306829641.png

Шешко all in. Има некој драж детето, може да го биде мислам ;). Најмногу се крстам во Куња и Мбеумо и затоа оваа слика која се врти од скоро ми е прејака и ми влева некоја надеж дека конечно ќе видиме подобри денови(сезони).
Прегледај го приврзокот 451477
До сега имавме инфлуенсерки у напад ќе видиме како че се покажат децата. :D

ПС 10ката требаше да оди кај Мбеумо али ај нека се радува Бразилчето.

За голман ако има пари би зел , но овие две позиции DM и ST обавезно и тоа оваа лето. Е сега прашањето дали Воткинс или Шешко, јас пре би Воткинс оти ја знае ПЛ интензитетот итн итн. За цената Шешко ќе излезе поскап од Воткинс, За Воткинс пример 55 - 60м би биле доволни, за Шешко 75м и нагоре.

Се чека продажба на примадоните ако се продадат, за во средината би тргнал по Балеба, млад талентиран таман замена за Каземиро. Но ајде да видиме.

За голман ако има пари би зел , но овие две позиции DM и ST обавезно и тоа оваа лето. Е сега прашањето дали Воткинс или Шешко, јас пре би Воткинс оти ја знае ПЛ интензитетот итн итн. За цената Шешко ќе излезе поскап од Воткинс, За Воткинс пример 55 - 60м би биле доволни, за Шешко 75м и нагоре.

Се чека продажба на примадоните ако се продадат, за во средината би тргнал по Балеба, млад талентиран таман замена за Каземиро. Но ајде да видиме.
Како што читав тука некаде се 60 основица а со клаузули Шешко ќе е поскап, проблем е што Лајпциг ќе бара повеќе основица однапред, а Вила би требало да е флексибилна.

Еве им го Исак побарал трансфер во Њукасл. Нека искешираат и нека го затворат прашањето со шпиц за следни 6-7 години.

Еве им го Исак побарал трансфер во Њукасл. Нека искешираат и нека го затворат прашањето со шпиц за следни 6-7 години.
Е сега ако испаднат глупи нашите да го испуштат па и да ги казнат. Како знаат и умеат мора да го потпишат, знам дека си правиме филмови но барем да пробат. Сите трошат ненормално и никој не јаде казна за тоа можеме и ние . На кредт ли ќе е да се продаде женскиот фудбалски клуб на инеос .. Оваа шанса несмее да се пропушти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom