Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И шпиц и добар лев бек и денсен бек и штопер.На составот што отиде во Америка му фали еден класа везен играч, работник како Угарте, ама офанзивно подобар и најмногу еден сигурен голман
Доргу, Леон и Шо се лево, Амад, Далот и Мазруи се десно, штопери се Мартинез, Мегваер, Јоро, Де Лихт и ХивенИ шпиц и добар лев бек и денсен бек и штопер.![]()
Од сите тие 2ца заслужуваат да го носат дресот, а ниту еден не е доволно фит да издржи цела сезона.Доргу, Леон и Шо се лево, Амад, Далот и Мазруи се десно, штопери се Мартинез, Мегваер, Јоро, Де Лихт и Хивен
Шпиц, технички везњак и голман ни се најбитни со одбраната може да крпиме, секако нема да средиме се оваа сезона.За следни трансфери ја би DM-GK-ST-CCB-LCB. По овој редослед.
Шешко all in. Има некој драж детето, може да го биде мисламШпиц, технички везњак и голман ни се најбитни со одбраната може да крпиме, секако нема да средиме се оваа сезона.
Иначе Шешко и Воткинс по шпекулации иста цена, би пошол по Шешко али од кај знаеме како ќе се покаже, а Воткинс е докажан во премиер лигата.
До сега имавме инфлуенсерки у напад ќе видиме како че се покажат децата.Шешко all in. Има некој драж детето, може да го биде мислам. Најмногу се крстам во Куња и Мбеумо и затоа оваа слика која се врти од скоро ми е прејака и ми влева некоја надеж дека конечно ќе видиме подобри денови(сезони).
Прегледај го приврзокот 451477
За голман ако има пари би зел , но овие две позиции DM и ST обавезно и тоа оваа лето. Е сега прашањето дали Воткинс или Шешко, јас пре би Воткинс оти ја знае ПЛ интензитетот итн итн. За цената Шешко ќе излезе поскап од Воткинс, За Воткинс пример 55 - 60м би биле доволни, за Шешко 75м и нагоре.Шпиц, технички везњак и голман ни се најбитни со одбраната може да крпиме, секако нема да средиме се оваа сезона.
Иначе Шешко и Воткинс по шпекулации иста цена, би пошол по Шешко али од кај знаеме како ќе се покаже, а Воткинс е докажан во премиер лигата.
Како што читав тука некаде се 60 основица а со клаузули Шешко ќе е поскап, проблем е што Лајпциг ќе бара повеќе основица однапред, а Вила би требало да е флексибилна.За голман ако има пари би зел , но овие две позиции DM и ST обавезно и тоа оваа лето. Е сега прашањето дали Воткинс или Шешко, јас пре би Воткинс оти ја знае ПЛ интензитетот итн итн. За цената Шешко ќе излезе поскап од Воткинс, За Воткинс пример 55 - 60м би биле доволни, за Шешко 75м и нагоре.
Се чека продажба на примадоните ако се продадат, за во средината би тргнал по Балеба, млад талентиран таман замена за Каземиро. Но ајде да видиме.
Е сега ако испаднат глупи нашите да го испуштат па и да ги казнат. Како знаат и умеат мора да го потпишат, знам дека си правиме филмови но барем да пробат. Сите трошат ненормално и никој не јаде казна за тоа можеме и ние . На кредт ли ќе е да се продаде женскиот фудбалски клуб на инеос .. Оваа шанса несмее да се пропушти.Еве им го Исак побарал трансфер во Њукасл. Нека искешираат и нека го затворат прашањето со шпиц за следни 6-7 години.