Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нека го земат за 50-60 Ваткинс, каде каде е подокажан од овој.

Nema da me chudi 85 da platat za ciganov. Probieno e sekoe dno, ne se interesni.

Nema da me chudi 85 da platat za ciganov. Probieno e sekoe dno, ne se interesni.
Мислам дека нема шанси баш овој да го земеме. Пре би Воткинс или Би останал со Хојлунд и Зиркзе . Незнам што Јунајтед виде во него па имало интерес. Страм ќе е да бапнат и 20м за него а камо ли 80.

Мене овој ми го фати око уште во Брентфорд. Јако човече, на моменти ми заличуваше на на Валенсија. Ништо не го руши! Само ни на крај памет дека Јунајтед ќе тргне по ваков профил на играч. Ние сме некако повеќе да фрлиме пари на примадони. Да не го урочиме :D
Едно време на десна страна немавме никој, сега се натрупаа. Ако Антони не го купи никој, и тој ќе биде десно сметало!

Едно време на десна страна немавме никој, сега се натрупаа. Ако Антони не го купи никој, и тој ќе биде десно сметало!
Не е у планови на менаџерот ако не се продаде ќе оди на позајмица, исто и Санчо, Маласија и Гарначо.

ПС официјално потврдено 19ка ќе носи.

Последно уредено:
Штета што Ѓокерес сакаше само во Арсенал. Можевме и ние да го платиме 63 м во евра не фунти плус десет адд онс. Добар дил за Арсенал . Исти тип на играч ни треба и нам но прво да се ослободиме од идиотите. За Гарначо се бара 40м фунти што мислам дека се малку барем 55.

Мора по секоја цена да се земе класа шиц и дефензивен мидфилдер. Пари за голман ако има ако не немора . Без тие двајца пак исто ќе биде. Ќе се мачиме да постигнеме голови во средината ќе бидеме прегазени.

Ентони, Флопчо,Гарначо и Маласија нема да одат не се у планови за следна сезона ќе се продаваат.

Лисандро Мартинез. Дечкото најверојатно ќе го преебе и Фил Џонс.

Абе Лук Шо малку малку па 20 минути ќе истрча додека не му се здрви една нога и не почне да куца и да ја праи таа фацата со стегање зуби додека се држи за задна ложа. Оној стакленион со години не се појави на стадион.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom