NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    58
Небитно што добија вчера Денвер,Клиперс ќе им го искине гзот следната и ќе ја затвори серијата дома 4-2

Карл Ентони МРТОВ Таунс.

Да ти ебам и тренер шо му дава минутажа, да ти ебам и управа шо трејдаше за него и сестрите да му ги наебам ако ги има.

Мамицата мамина кој кур онај баскет игра?
Сам лично ги врати Детроит во игра. Сам. Мртов.

НУЛА одбрана.
Она Тобиас Харис шо на гробарот од лопата му има избегано, со едната нога вгроб е со другата во пензија го надигра.

Башка тоа, 19 шута за 3 поени има Детриот и погодено само ТРИ.
Три ебани шута имаат погодено цело прво полувреме, а еве и во трета четвртина и играме за ПЕТ ЕБАНИ поени разлика.

Каде бе вака во плејоф?
Каде бе умрени играчи, умрена управо, тренер да ти ебам тоа гробарот да ти ебам.

Не, отсега да ви кажам, изгубен ви е натпреварот и крстете се потоа на предност на домашен терен за да ги добиете децава од Детриот.

Ги тепа цело попладне трема и кошот не знаат кај е ама се држат во игра заради вашата неспособност, неспособноста на тренерот и инвалидите од играчи шо ги имаме.

Да не беше она Харт кучето, шо ќе ја заврши со трипл дабл утакмицата, кур шо ќе земевме нешто офанзивно или дефанзивно под кош!!!! Бек да ви собира топки под кош БРУКИ ЕДНИ!

Кај ви е сега Бриџис да скока? Пола пикој за неговиот трејд ги дадовте.
Кај ви е КАТ (ЦЕНТАР Е ЕБАГО) да собери некој скок макар во офанзива да е.
Кај ви е Шамет, Камерон Пејн, било кој ебан играч од клупа шо не ги играте цела сезона, камо во плејоф. МекБрајд минути гледаше само Брансон ко беше повреден, она Колек шо асистенции има во џебот и ги дели кога сака терен нема намирисано сезонава. Апчихата кај ви е под кош?

Племето да ви ебам златен клуб го уништивте.
Здравјето ми го имате земено, кое ебано неделно попладне, кој одмор, кое пичке материне.
ГНАСИ, сите редум!!!!

Арена иначе викендов даваат по една текма на ден , а во регуларен дел на сезона обавезно по две имаше од кои едната беше некад Шарлот - Вашингтон...
ne se normalni arena, sinokja vikam ke gledam klipers denver, a toa idese prenos od proslavata na barselona kako im gi davaat toa medaljine u nebitniot kup protiv real. Bog da cuva i da brani, daj neka se ugasat kompletno kako televizija. Nba streams od reddit espn se prava stvar, ne slusas nekoj glup nepismen srbin kako komentira so toa iritantniot naglasok, gleas normalni reklami koga ima tajmaut namesto za kockarnici i vlt aparati. I najbitnoto gledas u HD bez da ti koci. Bojkot samo udri na toa arenata skapana.

Карл Ентони МРТОВ Таунс.

Да ти ебам и тренер шо му дава минутажа, да ти ебам и управа шо трејдаше за него и сестрите да му ги наебам ако ги има.

Мамицата мамина кој кур онај баскет игра?
Сам лично ги врати Детроит во игра. Сам. Мртов.

НУЛА одбрана.
Она Тобиас Харис шо на гробарот од лопата му има избегано, со едната нога вгроб е со другата во пензија го надигра.

Башка тоа, 19 шута за 3 поени има Детриот и погодено само ТРИ.
Три ебани шута имаат погодено цело прво полувреме, а еве и во трета четвртина и играме за ПЕТ ЕБАНИ поени разлика.

Каде бе вака во плејоф?
Каде бе умрени играчи, умрена управо, тренер да ти ебам тоа гробарот да ти ебам.

Не, отсега да ви кажам, изгубен ви е натпреварот и крстете се потоа на предност на домашен терен за да ги добиете децава од Детриот.

Ги тепа цело попладне трема и кошот не знаат кај е ама се држат во игра заради вашата неспособност, неспособноста на тренерот и инвалидите од играчи шо ги имаме.

Да не беше она Харт кучето, шо ќе ја заврши со трипл дабл утакмицата, кур шо ќе земевме нешто офанзивно или дефанзивно под кош!!!! Бек да ви собира топки под кош БРУКИ ЕДНИ!

Кај ви е сега Бриџис да скока? Пола пикој за неговиот трејд ги дадовте.
Кај ви е КАТ (ЦЕНТАР Е ЕБАГО) да собери некој скок макар во офанзива да е.
Кај ви е Шамет, Камерон Пејн, било кој ебан играч од клупа шо не ги играте цела сезона, камо во плејоф. МекБрајд минути гледаше само Брансон ко беше повреден, она Колек шо асистенции има во џебот и ги дели кога сака терен нема намирисано сезонава. Апчихата кај ви е под кош?

Племето да ви ебам златен клуб го уништивте.
Здравјето ми го имате земено, кое ебано неделно попладне, кој одмор, кое пичке материне.
ГНАСИ, сите редум!!!!

За КАТ се виде лани против Далас колку е сат, кога "најдобриот" центар шутер за три имаше некои мизерни проценти и беше небитен во серијата. Тотална пичка под притисок. Многу ми е криво само за Брансон , такво играчиште заглавено со идиоти околу него...

Дали некој знае како се вика песнава/интрово на Лејкерс-Минесота?

ne se normalni arena, sinokja vikam ke gledam klipers denver, a toa idese prenos od proslavata na barselona kako im gi davaat toa medaljine u nebitniot kup protiv real. Bog da cuva i da brani, daj neka se ugasat kompletno kako televizija. Nba streams od reddit espn se prava stvar, ne slusas nekoj glup nepismen srbin kako komentira so toa iritantniot naglasok, gleas normalni reklami koga ima tajmaut namesto za kockarnici i vlt aparati. I najbitnoto gledas u HD bez da ti koci. Bojkot samo udri na toa arenata skapana.

На премиум 3 ја даваа..., врти ги сите друг пат, ако пишува дека ќе биди на кецот...

Имаше на арена премиум 2, таму ја даваа Клиперс вс Денвер, гледав, 20 разлика и си реков оваа е решена станувам сабајле и гкедам 2 разлика. Wtf

Na boston mal problem mozat Bankero so Wagner da im napraat, osobeno ako na prviov mu trgne kako proslata. Inace bez ovie dvajca, ako ne im e vecerta ke go papaat orlando.

Дајте некој стрим, баш сега снема струја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom