Recent Content by Yugo

 1. Yugo

  Ајде да изброиме до 100 000 :)

  22.516
 2. Yugo

  Правна помош

  Доставувањето мора да му се изврши лично на лицето на кое му е наменето писменото кога такво доставување е определено со овој закон или со друг пропис, кога од денот на доставувањето почнува да тече рокот кој не може да се продолжува, или кога тоа особено ќе го определи органот што го наредил...
 3. Yugo

  Zdravo :)

  Zdravo :)
 4. Yugo

  Правна помош

  На хартија, тоа е неуредна достава, ама во пракса... зависи за што е рочиштето :)
 5. Yugo

  Азбука на лични имиња II

  Гоце
 6. Yugo

  Тим А vs. Тим Б

  665
 7. Yugo

  Држави и Главни градови

  Khartoum Доминиканска Република
 8. Yugo

  Правна помош

  Еве што се кажува на официалната страна на сител.. така да верувам дека се точни информациите: Задолжителен енерегетски пасош за сите нови градби. Инвеститорот кога ќе аплицира за одобрение за градба, ќе мора да содржи и потврда за енергетска ефикасност на објектот. Без овој документ...
 9. Yugo

  Ајде да изброиме до 100 000 :)

  22.514
 10. Yugo

  Држави и Главни градови

  Frankfort Maharashtra (Indian state)
 11. Yugo

  Асоциација

  Ayran
 12. Yugo

  Тим А vs. Тим Б

  640
 13. Yugo

  Тим А vs. Тим Б

  560
 14. Yugo

  Што слушаме во моментот? (Читај правила)

  David Guetta - Dangerous
 15. Yugo

  Што слушаме во моментот? (Читај правила)

  + Бајага и Инструктори - Пада Влада
На врв Bottom