Vojo Ushevski

Потпис


https://drive.google.com/open?id=1fenyO9xqVtcBK4-LdJjd9Z5jtE7XVuRu
https://drive.google.com/open?id=1ZllZEBM4KkjTC7c7GGJXgNvAfX3B2ltT
https://drive.google.com/open?id=1mfugIO7tGiMKjqUvvpuZ_2yocwajk9Hy
ИНОВАТОР-УЖИВАЈТЕ ВО ЖИВОТОТ И НАСТОЈУВАЈТЕ СЕКОГАШ ДА БИДЕТЕ ПРИ СЕБЕ

Заследени членови

Следачи

Трофеи

 1. 15

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".
 2. 25

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.
 3. 7

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
 4. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 5. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 6. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 7. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 8. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom