unknown_i

Потпис

Со пари можеш да купиш куќа, но не и дом! Можеш да си купиш кревет, но не и сон. Можеш да си купиш часовник, но не и време. Можеш да си купиш книга, но не и знаење. Можеш да купиш положба, но не и почит! Можеш да си платиш за лекар, но не и за здравје. Можеш да си купиш живот, но не и душа! Можеш да купиш секс, но не и љубов! Можеш да си купиш се материјално, но не и духовност!

Заследени членови

Трофеи

 1. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 2. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 3. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 4. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom