Recent Content by una cancion

 1. una cancion

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  Повеќето не се, ги гледав и јас, ама некој погоре има пишано дека и во клучот се така :rolleyes:
 2. una cancion

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  Тие се, само плус има и граматика во овие од Либро :)
 3. una cancion

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  Не треба ништо од практикум за колоквиум. Sent from my D2303 using Tapatalk
 4. una cancion

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  Може ли некој да ми каже проф. Мишо, на испит дали повеќе прашува за на пример државното уредување, историски развиток или се фокусира на правото, пример облигационо право во Атина?
 5. una cancion

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  k.shapkova@pf.ukim.edu.mk :)
 6. una cancion

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  Дали професорот Кандикјан по економика, бара графици за на испит?
 7. una cancion

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  Колеги, кога отприлика завршува редовната испитна сесија во летен семестар на факултетов?
 8. una cancion

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  Какви се колоквиумите кај Јасна - социологија? Потупаџиски предмет одамна немам учено, не знам ни што точно да учам од лекциите :D И вовед во право кај Астеруд, како е на колоквиум, нешто премногу лесно го завршив, too good to be truth :D
 9. una cancion

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  Ај малку помош за бруцошите :-D Дали Астеруд - вовед во право бара оригинал или може и копија? Sent from my D2303 using Tapatalk
 10. una cancion

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Дефинитивно има периоди од животот кај што не то оди ништо. Како идат деновиве се подобро станува [emoji2] Кај ми цркна лаптопот, демек нема врска, од компјутер ќе седам, и ток цркна :-D Ни книга за читање немам. Згора на се, уште не ми се спие, а имам дозволено уште 3 саати за спиење. И немам...
 11. una cancion

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Одамна сум немала ваков досаден и неисполнет период. Дали седам дома, дали излегувам, се ми е прилично досадно и без некаква цел. Почнав книга да читам, ја оставив. Почнав филм да гледам, не стигнав ни до 20 минута. Ни виното не е тоа што беше. :(
 12. una cancion

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Ме уништува тоа што се правам во последен момент. Го имав целото време на светов да научам, ама имав бев голем ентузијаст и верував дека можам да научам 400 страни за 4 дена. Не можам. Ќе паднам. :vozbud:
 13. una cancion

  Game of Thrones

  Станис, fuck u :place::place::place::place: Сцената ми беше помачна дури и од Red Wedding, што мислев дека ми е врвот. Се изнаплакав како мало детенце. Денерис ми е се' уште досадна. Не ја сфаќам потребата од нејзиниот лик во серијава. :unsure: Девојката 2/3 од серијава е со фаца ,,I don't know...
 14. una cancion

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Не постои подобар energy-booster од Rammstein :D Адреналин 100! :D Права штета шо неам ништо попаметно да правам од учење математика (n)
 15. una cancion

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Не ми е јасно како можам да окапувам пред компјутер и 7+ часа дневно на компјутер и да не ми е ништо, а кога треба да работам нешто во Word, тогаш веднаш почуваат проблеми како на пример очите ме болат после 15 минути, добивам болки во грбот инстантно and stuff. Oh, the irony :icon_lol:
На врв Bottom