Recent Content by OMG!!

 1. OMG!!

  Сендвичара "Седмица"

  Така некако. Газдите си ја користат инфлацијата за да остварат поголеми профити, односно цените ги зголемуваат изнад процентот на инфлација. За бојкотот си во право, ама за воља на вистината, како народ никогаш не сме биле сложни и за побитни работи, така да нереално е да очекуваме дека голем...
 2. OMG!!

  Сендвичара "Седмица"

  Некогаш мора надвор да се јаде друже. Немаме сите секогаш време дома да правиме јадење. Лошото е што македончето прави промет во нај чкљ сендвичара во Скопје, само пошто има огромни сњндвичи и не мораат два дена да јадат после.
 3. OMG!!

  Кладилница (Генерална дискусија)

  Риндеркнеш - КопиЉ +12.5 втор сет, 2.62.
 4. OMG!!

  Кладилница (Генерална дискусија)

  Изи
 5. OMG!!

  ATP тенис - општа дискусија

  @Stefan-kobe @Lowe2 хе-хе
 6. OMG!!

  Кладилница (Генерална дискусија)

  Ден Еванс 2-0 1.92.
 7. OMG!!

  Соживотот во Македонија

  :D
 8. OMG!!

  ATP тенис - општа дискусија

  Најсериозен. Може не е одличен тип како што кажав, ама во секој случај се фаворити Тиафо и Сок. Федерер не се знае во каква форма е, без разлика што не треба некоја кондиција за дубл, сепак ќе видиме како ќе му тргне. Особено бекенд. Надал три години нема дублови играно, искрено не гледам како...
 9. OMG!!

  Криминалци и криминални групи во МК

  Wowww најозбилно?
 10. OMG!!

  Соживотот во Македонија

  Шиптаpи се и едните и другите.
 11. OMG!!

  Кладилница (Генерална дискусија)

  Медведев да ја сврти, 1.90.
 12. OMG!!

  ATP тенис - општа дискусија

  Исто. И Сок и Тиафо серв енд волеј цело време, Федерер пола човек, Надал не игра дублови, така да мислам дека одличен тип е Сок/Тиафо. Малце е незгодно дека последна утакмица на Федерер, ама мислам дека секако ќе изгубат со Надал.
 13. OMG!!

  Кладилница (Генерална дискусија)

  Бум биг вин ова она фолоу ми фор мор типс :D
 14. OMG!!

  Кладилница (Генерална дискусија)

  Русувори - Бублик +12.5 прв сет.
 15. OMG!!

  Навивачки групи во Македонија!

  Нормално ќе ве заборават кога сте диво племе.
На врв Bottom