Recent Content by Obi4am_Bulgaria

 1. Obi4am_Bulgaria

  Лефкада

  https://www.youtube.com/watch?v=EJL5PcFWLXg
 2. Obi4am_Bulgaria

  US Open 2019

  Медведев, ке изгони секои коj отишел да гледа тенис со неговото врате на топката.
 3. Obi4am_Bulgaria

  Лефкада

  Благодарим за инфото !
 4. Obi4am_Bulgaria

  Лефкада

  Каква е цената на автобус од Лефкас до Катизма или Милос? Колко време е патот до таму ?
 5. Obi4am_Bulgaria

  Лефкада

  Има ли автобус кои оди до некои од овие плажи ?
 6. Obi4am_Bulgaria

  Лефкада

  Ке сум таму со агенциа и ке има 1 ден без програма за прошетуване. Интересирам се, дали има плаж во близина ? Што има да се види таму и моге ли од Лефкас со мегуградски бус да се оди во Нидри, Василики или до некои од убавите плажи на острова ?
 7. Obi4am_Bulgaria

  Лефкада

  Здраво ! Некои бил ли е во Лефкас и во хотел Лефкас ?
 8. Obi4am_Bulgaria

  Најубаво место во Грција според вас?

  Од местата во Грциja на кои сум била на Санторини е наj-убаво. Била сум на Тасос, Паралиа Катерини, Волос и Санторини и сум видела и Скиатос.
 9. Obi4am_Bulgaria

  La Liga Santander 19/20

  По одмори, саат много касен...
 10. Obi4am_Bulgaria

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Моге и така да е. Али кога некои клуб не е ОК со ова како го контактират играчот и му вртат главата моге да пушти тужба кое е во сите норми. Што е крив Реал за тоа ?! И Ди Мариа и Озил не сакаха да бидат продадени од Реал, али никои не ги прашува. Думата на играчот е последен настап и важи кога...
 11. Obi4am_Bulgaria

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Има тужба од Реал. Ова, дека Модрич нема да си иде го знаем од 2 недели.
 12. Obi4am_Bulgaria

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Кога Реал вземал играчи все сте биле таму, па зборите. Нема желба и докази за ова кое го зборувате.
 13. Obi4am_Bulgaria

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Нема смисла да преговараш со играчот, ако клуба не го пушти. Другото е лесно. Модрич за срека не е таков человек коj ке боикотира, али има много играчи кои и без да ги тераш, могат да го направат, кога им вртиш главата. Еве стигнало е до таму Лука да сака да оди сам да се контактира со Перес да...
 14. Obi4am_Bulgaria

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Нема како да знаеме тоа. Моге и да са контактирале прво клубовете и да са дали понуди. Секои клуб за себе си е сам. Реал на 3 пати пуштаха месидж за Неимар и Мбапе, дека не са говореле со тех зад ПСЖ и не са давали понуди.Jас ги разбирам за тужвата, бидеики знам како е гадно и секои клуб ке го...
 15. Obi4am_Bulgaria

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Ни еден пат не контактирале со Реал, а само со Модрич и агентите му, а ова моге да оди на боикот од играч и така, ако клубот не го пушти. Лука има цена и ако тои посакува трансфер, моге да са се надевале од Интер, дека така цената ке падне. Секои человек ке се буни, кога некои го прескача со...
На врв Bottom