Трофеи освоени од Misery

 1. 25

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.
 2. 25

  Сунѓер

  Вие сте вистински сунѓер за допаднати мислења. На вашата сметка успеавте да запишете дури 750 допаѓања. Форумџиите тука едноставно ве обожаваат. Како награда за квалитетната содржина, добивате 25 поени.
 3. 20

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!
 4. 20

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Вие станувате вистински идол на нашиот форум.
 5. 15

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".
 6. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 7. 20

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 200 допаднувања, продолжете така.
 8. 10

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!
 9. 7

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
 10. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 11. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 12. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 13. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom