Recent Content by Lady

 1. Lady

  Драга Кајгана

  Zdravo kajgano, samo da te pozdravam :))
 2. Lady

  Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

  Eve Burn: zkastrofilozof@yahoo.com mob:070 628 803
 3. Lady

  Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

  Pred nekoj den ja kupiv knigata ASTROLOSKI PATOKAZ od M-r Zoran Krstevski. Navistina se iznenadiv od kvalitetot na knigata, procitav za svojot zodijacki znak i za odnosite pomegu astroloskite znaci. Na nasava teritorija za prv pat izleze vo pecat kniga od vakov tip i toa na makedonski jazik...
 4. Lady

  Патот кон среќата!

  Cenata na srekata na Golemata Dama e 1000, 00 den "besplatno krvce"
 5. Lady

  Дежурна ординација! ( отворена е нова тема, оваа стои само за читање )

  Проблем со срцето. Лекот е различен за сузбивање на високиот крвен притисок?
 6. Lady

  Дежурна ординација! ( отворена е нова тема, оваа стои само за читање )

  Има да каже некој лек за намалување на висок крвен притисок? Итно
 7. Lady

  Среќен роденден Lady

  Фала дечки, повелете на торта:wink:
 8. Lady

  Срекен роденден City

  Срекен роденден City:smir:
 9. Lady

  Среќен роденден Ада

  Среќен роденден:back:
 10. Lady

  Патриотизам - вродено чувство, наметната пропаганда или...?

  Не е бламажа....Имате цел, тоа го кажав! Или не е така?:) И ден денес се дружам со интелектуалци, но пред се еманципирани, во кои влегуваат доста Турци и Албанци, со кои надолго ии нашироко разговараме за овие теми, и заеднички ги гледаме пропустите од душманските меѓусебни нагони (како што...
 11. Lady

  Патриотизам - вродено чувство, наметната пропаганда или...?

  Колку еуфорини навреди...Колку комплименти упатени до мене. Истовремено сум и опозитив на паметна,учена и стабилна, во тема за патриотизам каде мојот став убаво го образложив. Зар рипањето од земја едно метро и упатените навреди се карактеристика на стабилност и култура?:jaj:
 12. Lady

  Патриотизам - вродено чувство, наметната пропаганда или...?

  Не мислам ни дека сум посебна ни предодредена...Воопшто не се чувствувам така....А дали си ти предодредена мене да ми кажуваш и судиш колку сум учена?
 13. Lady

  Патриотизам - вродено чувство, наметната пропаганда или...?

  Кажи ми најискрено еден пост каде што може да се забележи еднинственоста на македонските форумџии, нивни заеднички став и почитување на нивната еднинственост како што тоа умеете Вие Албанците? Нели сметаш дека нашиот патриотизам е нарушен? Дали не забележуваш дека имаме меѓусебен раздор и ако...
 14. Lady

  Патриотизам - вродено чувство, наметната пропаганда или...?

  Имаш ли факти? Слушам, слободно карај се, како да си на улица Сигурна сум дека и покрај професионалноста на тимот, не ти помогнале...Продолжи да се дрвиш, и тоа каде , на форум! А зошто толкава болка да претрпиш? Што докажуваш со тоа? Колку си ја сакаш верата? Е па јас не сечам ништо, јас...
 15. Lady

  Патриотизам - вродено чувство, наметната пропаганда или...?

  Па нормално "побогу"! Што има врска дали ќе одиш в џамија или в црква!
На врв Bottom