Recent Content by koletheman

 1. koletheman

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  Од што можи постар форд да трокира, да туражира в место а да се мачи да тргни, да смрди чадот од ауспухот на прегорено, да ги замастува често свеќиците
 2. koletheman

  Политички збиднувања поврзани со коронавирус COVID 19!

  Кога ќе се задолжат сите во кредити е тогаш ќе ја видат короната
 3. koletheman

  Телеком го почна тестирањето на 5G мрежа, последиците ќе бидат катастрофални

  Владата можеше од почеток да воведи мерки за карантин за дојденците ама 90 посто беа пуштени дома и без самоизолација, како да не идат од загрозени подрачја, знам многу луѓе што дојдоја од германија и италија и никој не ги праша на граница и на аеродром од кај дошле, или превентива за...
 4. koletheman

  Телеком го почна тестирањето на 5G мрежа, последиците ќе бидат катастрофални

  Не мора да ми преведиш, ако не веруваш во тие страни што пишат за заговор, зошто им веруваш на BBC, од кај знаеш дека тоа не е теорија на заговор, не велам јас да се ограничиме ништо да не правиме да не јадиме, ама за 5G се сомневам дека е добронамерно, и дека кинезите го промовираат, се знае...
 5. koletheman

  Телеком го почна тестирањето на 5G мрежа, последиците ќе бидат катастрофални

  https://www.wsws.org/en/articles/2020/03/04/defe-m04.html https://www.guengl.eu/corona-in-camouflage-massive-military-exercise-maintained-despite-health-risks/ https://uawire.org/russia-promises-to-respond-to-nato-s-largest-military-drills-in-europe...
 6. koletheman

  Телеком го почна тестирањето на 5G мрежа, последиците ќе бидат катастрофални

  Ти па максимално забеган си штом повеќе им веруваш на вестите, на филипче и на владата, утре ќе речат тој што ќе јади лајна имун ќе биди на корона а ти прв ќе бидиш
 7. koletheman

  Телеком го почна тестирањето на 5G мрежа, последиците ќе бидат катастрофални

  Грешка си, јас сум од тие што веруваат дека короната е плакнење очи за америка да си мести ракети низ европа кон русија, а ти си тој што ги празни маркетите од хартија за гз бришење и се крие под кревет 1585311286...
 8. koletheman

  Телеком го почна тестирањето на 5G мрежа, последиците ќе бидат катастрофални

  Има еден куп информации на интернет, можеби немам доказ дека е штетен, ама никој нема доказ и дека не е. Поарно спречи него лечи
 9. koletheman

  Телеком го почна тестирањето на 5G мрежа, последиците ќе бидат катастрофални

  Телеком ја почна употребата на 5G што резултираше со помор на врапчиња и други птици. Познато е дека предизвикува тумори, нарушување на имунитетот и фунцијата на нервниот систем, само напаѓање на здравите клетки, дисбаланс на енергетскиот и меридијанскиот систем. Најпогодените жаришта во светот...
 10. koletheman

  Летни одмори и корона

  Што велите ќе се оди на лето на море или на гоогле мапс ќе останат патувањата, со оглед дека коронистите сегде ги има ништо од муабетот
 11. koletheman

  Летување во Грција

  Со коронистите Шо прајме, лето 2020 сам дома 3
 12. koletheman

  СДСМ - Политичка партија

  Да се разбериме само вие што тропате зелени, сте слушнале од вмровците комуњари биле сдс и рекла казала, значи сдш се албански ориентирани предавници, комунизмот нема врска со сдш, во комунизмот сите беа среќни, сите беа еднакви и пред закон и со со плата и со почит, а денес во нашава...
 13. koletheman

  Има ли реално некаква ТРЕТА ОПЦИЈА?

  СДШ во карантин, на свадба многу се опиле со корона
На врв Bottom