Recent Content by fluvialflow

 1. fluvialflow

  Денов звучи како...

  Get your groove on
 2. fluvialflow

  Креационизам наспроти еволуционизам

  По твоите сопствени убедувања и логика твоите предци испаѓаат инцестоидни па сеа ти пресуди шо е полошо
 3. fluvialflow

  Денов звучи како...

  Мала доза петочен панк
 4. fluvialflow

  Како си ги замислувате членовите на форумов?

  Марго Роби е тоа
 5. fluvialflow

  Moviespotting 2022

  60. Chronopolis (1982) 6/10 61. The VVitch (2015) 7/10 62. The Fall (2006) 8/10 63. Drowning by Numbers (1988) 9/10 64. Spree (2020) 6/10 65. Wristcutters: A Love Story (2006) 7/10 66. The Strange Color of Your Body's Tears (2013) 4/10 67. El Topo (1970) 8/10 68. The Northman (2022) 6/10 69...
 6. fluvialflow

  Денов звучи како...

 7. fluvialflow

  Пресвртница за Украина

  Најверојатно на ова мисли https://www.danas.rs/vesti/drustvo/uhapsena-dva-poljaka-zbog-fotografisanja-fabrike-sloboda-iz-cacka/ А сеа као ги поврзал со лажните дојави за бомби појма неам.
 8. fluvialflow

  Eurovision Song Contest (официјална тема)

  Морално
 9. fluvialflow

  Верски вести III

  http://religija.mk/ekskluzino-vselenskata-patrijarshija-ja-prizna-mpc-oa-i-vospostavi-kanonsko-edinstvo/ Е ај за убо нека е
 10. fluvialflow

  Kajgana Song Contest #185 - Музика од Австралија

  Гледам дека Стелт ме претицал со неофицијалната австралиска химна така што приморан сум да ја постирам втората најпозната австралиска песна. Gotye - стварно somebody that we used to know
 11. fluvialflow

  Што читате во моментов? (со краток коментар)

  Госпоѓа Бовари од Гистав Флобер. Не знам точно зошто но долги години патев од заблудата дека книгава е некако бапска, дека се работи за некаква си клише романтичарска приповетка со предвидливи ликови и очигледни пресврти. После 170 страни сфаќам уствари каков идиот сум бил. Романов е...
 12. fluvialflow

  Moviespotting 2022

  40. Three Crowns of the Sailor (1983) 7/10 41. Cleo from 5 to 7 (1962) 8/10 42. Memoria (2021) 7/10 43. The Square (2017) 8/10 44. Pawn Sacrifice (2014) 5/10 45. The Bird with the Crystal Plumage (1970) 6/10 46. The Island at the Top of the World (1974) 6/10 47. Републиката во Пламен (1969) 7/10...
 13. fluvialflow

  Пресвртница за Украина

  Нека не ве мафтаат, братов си ја има лажирано смртта и ќе се врати во Ghost of Kiev 2: the Revenge of Shoygu (coming 2023)
На врв Bottom