Трофеи освоени од Erich Zann

 1. 25
  Доделено: 13 мај 2015

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.

 2. 30
  Доделено: 10 јуни 2013

  3000

  Навистина импресивно. Вашите 3000 мислења изгледаат недостижно за останатите членови!

 3. 15
  Доделено: 13 мај 2013

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.

 4. 20
  Доделено: 11 октомври 2012

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!

 5. 25
  Доделено: 11 јули 2012

  Сунѓер

  Вие сте вистински сунѓер за допаднати мислења. На вашата сметка успеавте да запишете дури 750 допаѓања. Форумџиите тука едноставно ве обожаваат. Како награда за квалитетната содржина, добивате 25 поени.

 6. 15
  Доделено: 17 јуни 2012

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".

 7. 20
  Доделено: 17 јуни 2012

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Вие станувате вистински идол на нашиот форум.

 8. 20
  Доделено: 24 мај 2012

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 200 допаднувања, продолжете така.

 9. 7
  Доделено: 20 мај 2012

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.

 10. 10
  Доделено: 18 мај 2012

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 11. 10
  Доделено: 15 мај 2012

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!

 12. 5
  Доделено: 13 мај 2012

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 13. 2
  Доделено: 13 мај 2012

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 14. 1
  Доделено: 13 мај 2012

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.