Recent Content by EDCer

 1. EDCer

  Ножеви

  Да не речам ,,за жал", ама да. Инаку за ножето, интересно е, одамна го знам, само што немам видено со свои очи. Традиционално, како Опинелот за Франција, Викториноксот на Швајцарија, Сворд за Нов Зеланд итн.
 2. EDCer

  Ножеви

  Orange combo. Ја излупив гумата на рачката на еден од ножевите и иако беше некако мал и лесен, сега се осеќа како да е уште полесен.
 3. EDCer

  Ножеви

 4. EDCer

  Една рап трака дневно

 5. EDCer

  Денов звучи како...

  How will I laugh tomorrow when I can't even smile today.
 6. EDCer

  Денов звучи како...

 7. EDCer

  Ммф тројка

  Јас едвај мф правам...
 8. EDCer

  Што слушаме во моментот? (Читај правила)

  :цицки:
 9. EDCer

  Една рап трака дневно

 10. EDCer

  Начинот на живеење на новите генерации.

  :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
 11. EDCer

  Bushcraft

  Кога веќе @Ѓуре спомна, кој е заинтересиран за правење лакови на стар начин, нека ги погледне книгите The traditional bowyers bible, во неколку делови е, ептен информативни. Ги има по Pirate bay и сл.
 12. EDCer

  Се' за воздушни пушки

  RIP. :(
 13. EDCer

  Една рап трака дневно

 14. EDCer

  Од кој музичар или бенд имате маичка/блуза?

  AC/DC, Metallica, Korn, Pantera, Rush, Led Zeppelin, Tool, Doors, Wu Tang и уште некоја...
 15. EDCer

  Што слушаме во моментот? (Читај правила)

На врв Bottom