Recent Content by 'DIABLO'

 1. 'DIABLO'

  Џорџ Флојд

  На интернет има милион видеа како црнци напаѓаат и претепуваат белци и никој не реагира. Ова што се случува моментално е чиста глупост.
 2. 'DIABLO'

  Moviespotting 2020

  Maj 63. Annihilation - (2018) 64. Gretel & Hansel - (2020) 65. Sex Tape - (2014) 66. Absolutely Anything - (2015) 67. Joker - (2019) 68. Toy Story - (1995) 69. Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn - (2020) 70. The Darkest Minds - (2018) 71. Endless Love - (2014)...
 3. 'DIABLO'

  Netflix - стриминг услуга за филмови и серии

  Ако користите Android TV симнете apk од апликациајта имате колку сакате филмови ( https://apkpure.com/hd-movie-lite-watch-free/com.movielite.cinemaonlinefree ) сите се у 720 или 1080p често ја користам предобра.
 4. 'DIABLO'

  Moviespotting 2020

  Април 43. The Hunger Games - (2012) 44. The Hunger Games: Catching Fire - (2013) 45. The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 - (2014) 46. The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 - (2015) 47. A Dog's Purpose - (2017) 48. Godzilla - (2014) 49. Godzilla: King of the Monsters - (2019) 50. Underwater -...
 5. 'DIABLO'

  Netflix - стриминг услуга за филмови и серии

  Пробај со popcorn time би требало да најдеш.
 6. 'DIABLO'

  Money heist / La casa de papel

  На инстаграм 85% од сторињата се од оваа серија, толку е добра?
 7. 'DIABLO'

  Moviespotting 2020

  Јануари + Фебруари + Март 1. The Hangover Part II - (2011) 2. Curse of Chucky - (2013) 3. The Hitch-Hiker - (1953) 4. Hollywoodland - (2006) 5. Cabin Fever - (2016) 6. Countdown - (2019) 7. Jexi - (2019) 8. Prometheus - (2012) 9. Knives Out - (2019) 10. Captain America: The Winter Soldier -...
 8. 'DIABLO'

  Купување преку интернет (генерална дискусија)

  Македонски пошти не примаат и испорачуваат пратки. Требаше да пуштам пакет до Канада и Америка, ми рекоа дека само до Германија и некој соседни земји испорачуваат. Некоја алтернатива да ги пуштам пакетите а да не биде премногу скапо?
 9. 'DIABLO'

  Скапи испити и често повеќекратно полагање за возачка дозвола

  Полигонот од прв пат го положив, ама со градска уште се мачам до сега 4пати ме имаат буткано.
 10. 'DIABLO'

  Фејсбук акаунти/страници (продавам)

  Ти пишав види
 11. 'DIABLO'

  Аliexpress (официјална тема)

  По закон 30 дена. Ама во реалност не ги враќат туку ги зимат за нив.
 12. 'DIABLO'

  YouTube (официјална тема)

  YouTube (AdSense) не исплаќа преку PayPal туку директно на сметка или преку чек. Во Македонија исплаќаат на девизна сметка која ти е поврзана со акаунтот.
 13. 'DIABLO'

  92 американски филмски награди (Оскари 2019)

  Имаме шанса оваа година за оскар?
 14. 'DIABLO'

  Повраток на ДДВ за физички лица? (Мој ДДВ)

  Да. Со кој и да правам муабет на сите им се префрлени.
 15. 'DIABLO'

  Повраток на ДДВ за физички лица? (Мој ДДВ)

  Само на мене ли немаат вратено ддв до сега за првото тромесечие?
На врв Bottom