Recent Content by damzienator

 1. D

  Втор факултет

  Моментално студирам на Филолошки факултет во Скопје но оваа година сакам да запишам и втор факултет. Проблемот е во тоа што новиот ,вториот факултет нема опција за вонредно студирање. Дали има опција филолошкиот (факултетот на кој сум веќе втора година) да го запишам вонредно или на двата...
 2. D

  Филолошки факултет - Скопје

  Се зборува дека лексички категории бил предметот што иако го сметаат за "изборен" на бруцошите од англиски јазик и книжевност по default им бил избран...
 3. D

  Филолошки факултет - Скопје

  За прв семестар, да. А друг странски јазик или лексички групи не се нешто најдобра опција ? --- надополнето: 26 септември 2012 во 12:12 --- слушнав за предметот Реклама и комуникација или така нешто , ако можи да знам на која катедра е и дали иам право да го одберам како изборен предмет ?
 4. D

  Филолошки факултет - Скопје

  Јас сум на англиски јазик и книжевност и би сакал да побарам совет околу изборните предмети , кои предмети се подобри да се одберат и на кои предмети би се поминало со полесно :D
 5. D

  Студентски домови

  Места во пелагонија не е можно да има , така ?
 6. D

  Огласи за цимер/ка

  Се бара цимер за Скопје - Центар кај Qbe , ние сме тројца , станот е со 2 спални , дневна и посебна кујна со трпезарија
 7. D

  Филолошки факултет - Скопје

  Сакам да прашам околу ПИТ и книжевност , кој смербара повеќе труд и повеќе учење бидејќи прочитав премногу постови со различни мислења околу овие овие два смерови
 8. D

  Филолошки факултет - Скопје

  Дали на уписите на 16ти/17ти мора да се поднесат документите лично ? И дали ќе има приемен за Англиски јазик и книжевност ?
 9. D

  Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

  Да не има некој информации за превоз до Крф ? Благодарам однапред
 10. D

  Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

  Идам годинава во Сидари на Крф па ме интересира дали има некој што бил таму
 11. D

  Неколку дена во Грција

  дали некој досеа бил во Сидари на Крф ?
 12. D

  PES 2012

  Сакам да прашам дали некој ја има купено играва и игра Online ?
 13. D

  FIFA 11

  ако може некој да ми помогне околу проблемов.. Иам процесор AMD Athlon 64 x2 4400+ 2.3GHz графичка Nvidia gt220 1gb 2gb RAM И играва сепак сецка , ако во текот на играта наместам high Priority тогаш има некакво подобрување но сепак далеку од очекуваното... Проблемов се појави по...
 14. D

  Трансфер на средства од Македонија кон странство

  дали парите што сум ги добил преку Western од физичко лице треба да се оданочат ?
 15. D

  Управа за јавни приходи

  Дали некој со сигурност може да одговори дали парите што си ги добил преку Western Union од физичко лице треба да се пријават ? Во различни теми наидувам на различни одговори
На врв Bottom