Recent Content by Bada Bing!

 1. B

  Граѓански манифест за Европска Македонија

  Многу врева за ништо. :toe:
 2. B

  Студент ја нападнал асистентката на Фрчкоски

  Некој ден кога ќе го тепам Драги од ЕКТС ќе ме слушнете на вести. Иницијалите на напаѓачот ќе бидат Д.С. :wink:
 3. B

  Лезетот во силувањето

  Баш е топ. Страста, тензијата, омразата... Како во брак да си, илјада пати пократко но сто пати поинтензивно! :vozbud:
 4. B

  Те банирам, поради...

  Се самобанирав. Па тоа ни Чак Норис не го може.
 5. B

  Биди ѓубре за да те ценат?

  Сите на темава сте одвратни и патетични. И сакам да ми дадете зеленко за постов. :wink:
 6. B

  Те банирам, поради...

  Те банирам зашто си од Охрид. :nesum:
 7. B

  Те банирам, поради...

  Те банирам зашто си од Охрид. :nesum:
 8. B

  Етнички смени

  Како што повеќето работи се решаваат во светов, без конфронтирање, размислување туку со одбрани убави зборови мислам, така и тука треба етничките смени да ги викаме всушност ЕТИЧКИ смени. ЕТИЧКИ. ЗВУЧИ ПАМЕТНО!!!!!! :vozbud: Ви се серам на "идентитетот". А под идентетит подразбирам -...
 9. B

  Веронаука во училиштата?

  Веронауката треба да биде фуснота во историјата, а не нешто за кое ќе се аргументира “за“ или “против“. Се знае, смрт за поповите, вистина за народот!
 10. B

  Mакедонија има само 450 000 вработени!

  Затоа што сме набилдани антички македонци сите до еден способни за работа и освојување. :vozbud:
 11. B

  Mакедонија има само 450 000 вработени!

  Голем кур ако има само 450 000. :vozbud:
 12. B

  Големината на човекот?

  Нели големината не беше важна. :pos2::pipi:
 13. B

  Дали знаете да чувате тајни?

  Чувам, чувам. Пердуи ќе летаат иначе.... Што и не е лоша идеја. Хмммммммммммм
 14. B

  Среќен роденден Mac))

  Среќен роденден ју тајгер! :wink:
 15. B

  Колку сме егоцентрични?

  јас се жртввуам СЕКАД за другарчињата а тие ме игнорираат и искрено тоа ме прави тажен. Многу тажен. но таков сум бе давам давам давам и ништо не ми се враќа.... ние големите живееме такви животи со надеш дека ке ни се врати некој ден............
На врв Bottom