Recent Content by Aleksandar91

 1. Aleksandar91

  Левица - Политичка партија

  Исто така и на улица.
 2. Aleksandar91

  Фан Клуб: Интер

  Абе секогаш зависи од нас, ама верона и сасуло неможеме да ги тепаме
 3. Aleksandar91

  Фан Клуб: Интер

  абе кое финале што ви е
 4. Aleksandar91

  Протести во Србија

  Ајде ти таму че работиш во гугл, не сме јаки ние за таму па во гентерм че си работиме за 15, благодарение на отецот од муртино.
 5. Aleksandar91

  Протести во Србија

  Хејташ некои фабрики кои давале пониска плата од просечната, а гласаш за банда што нема ни такви отворено, не па фазла нешто.
 6. Aleksandar91

  Протести во Србија

  Тие фабрики даваа 16к+ уште пред 5 год. Ама што че се објаснувам со амеби. Епа подобро да немаат привилегии и да седи дома народот, невработен. Така?
 7. Aleksandar91

  Протести во Србија

  Платата се покачи поради фабриките на грујо. Гентерм, Дрексламаер, Кронберт итн.. се еден куп нови работни места, плус додади на тоа и дека еден куп народ се исели = зголемена плата. Проста математика, појче работни места, помалце работна сила. За разлика од ова, сдс затвори еден куп фабрики и...
 8. Aleksandar91

  Протести во Србија

  Со што се подобри? Што нааправија добро во последниве3-4год?
 9. Aleksandar91

  Протести во Србија

  Da i? Toj istiot grujo so tvoive go osudija taka? So sase vo ista kelijaa so lezi, taka? Tie istite osuduvaci so go osudija od neshkoski ubiecot, taka? Istite tie so donesoa red i mir vo drzavavaaa, a? niv ce gi glasaS? 1594259137 Брат ти си со крстот на чело што би рекле стари. Наивен скрос.
 10. Aleksandar91

  Парламентарни избори - 15 Јули 2020

  Северџану, не го бранам Грујо. Последен пат ти кажувам ова. Дно е, помало од тебе ама е дно
 11. Aleksandar91

  Протести во Србија

  Да. За ВМРО че гласам. Не дека чинат, туку атер за ваквите ко ставро и остали идиоти кои ми докажуваа 3 год дека референдумот е успешен, ЕУ влегуваме, тргнало напред итн. А сето тоа зборг плата. На претходните за СДС гласав, т.е против Грујо.
 12. Aleksandar91

  Парламентарни избори - 15 Јули 2020

  Ајде Ставре, за СДСМ че гласаме ако треба, до кркај ги сармите.
 13. Aleksandar91

  Протести во Србија

  Ме интересира овие што сте на страната на демонстрантите во темава, дали че излезите на протест после 15ти месецов, кога и нас че не снајде истото?
 14. Aleksandar91

  Протести во Србија

  Ко секта се овие од нашата земја, што до вчера се крстеа во Тито. Преку вечер нивниот лидер ги пренасочи од спротива, косовска страна.
 15. Aleksandar91

  Протести во Србија

  Ни полициски, ни опаметени граѓани. За др станува збор овде. Сорос. Толку.
На врв Bottom