Recent Content by пунтер

 1. пунтер

  Влада на РМ

  мене само едно ме интересира, кога ќе се делите, кога ќе се споите со Косово или Албанија да не ги трпите заебанциите што ви ги прават кауриве во вашата земја.
 2. пунтер

  Шарена куртонијада

  Може повеќето останаа на форумов ама колку од нив се сега во политичките теми ? Со исклучок на вас 3-4ца што останавте на тие теми другите сега бегаат ко ѓавол од темјан од тие теми, со пиштол треба да ги бараш, а копилината мелеа 24/7 на политичките теми кога се рушеше Македонија.
 3. пунтер

  Фудбалска/Спортска аналитика (напредни статистички модели и слично)

  мора анализа тоа е факт, се сложвам тука со тебе, но не мора да се користат ничии услуги, проблемот е што вистинска анализа сака време. Најобични калкулации фаќаат време а не па да се влезе во подлабоки математики. Секој треба да си најде свој начин на анализа која поминува, е сега како што...
 4. пунтер

  Влада на РМ

  дечко, според договорот ти си граѓанин, не си Македонец, според договорот ти имаш право на историјата која се врзува со словените која сега треба да им се пише на татарите кој дошле од некаде, значи ти немаш ништо, ти еднствено што можеш е да бидеш некој македонец поврзан со другар ти Тито од...
 5. пунтер

  Преговори со ЕУ, отварање и затварање на поглавијата по ново

  Тој може да има корен и од Турција, а пак може да си биде бугар, никој не му брани.
 6. пунтер

  Преговори со ЕУ, отварање и затварање на поглавијата по ново

  кој е Македонец таму ? Топалов ? нели рече дека е Бугарин ?
 7. пунтер

  Влада на РМ

  други времина, сега е забрането со закон да се пишеш Македонец.
 8. пунтер

  Преговори со ЕУ, отварање и затварање на поглавијата по ново

  нема Македонци во бугарија
 9. пунтер

  Влада на РМ

  Нема да има графа Македонец зш се коси со преспанскиот договор, ќе нема графа националност, ќе има нешто во стилот кој на кој јазик зборува што ќе им биде алиби за тоа што не смеат да попишуваат македонци. На жалост ама голем дел од народот појма нема каков договор/капитулација потпиша владава.
 10. пунтер

  Влада на РМ

  Ne se razbirame, dijasporata ne ja prifaka/priznava Severna Makedonija, nema da saka da se popisuva posebno vo uslovi koga nema da postoi grafa makedonec. Zosto bi figurirale na takov popis? Posledicite za unistuvanjeto na Makedonija i formiranjeto na noviot proekt ke treba da gi plati narodot...
 11. пунтер

  Влада на РМ

  не сум сигурен дека македонската дијаспора ќе се пише и така никогаш не била посакувана во севердонија и игнорирана
 12. пунтер

  ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

  мислам дека погрешно ме разбра, јас верувам дека може не стојат така работите, мене муабетот ми беше дека и кога навистина би било така не би требало да биде чудно кога се има во предвид дека заев ти е противник.
 13. пунтер

  ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

  без разлика што немам ништо против твоево мислење сепак мислам дека полошо магаре од сегашново не може да излезе.
 14. пунтер

  ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

  Не знам што тука е чудно, јас мислам дека дури и некое магаре да ставиме против заев би требало да води.
 15. пунтер

  Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

  абе сдс што вади едни квалитетни кадри ти се молам, абе кажете си се продадовте за два пара гашти, во време после цела катасрофа што ја прави сдс да размислуваш да гласаш за нив треба да си одвеан од памет. Подобро би гласал за некое магаре него за некоја комуњарска гнаса.
На врв Bottom