пунтер

Веб-сајт
http://profiteri.freeforums.org/index.php?sid=884f3fd9cadca6b4d0647830a779a154
Локација
околу светот
Пол
Машко
Занимање
професионален коцкар

Потпис

betting is investment not gambling​

Заследени членови

Следачи

Трофеи

 1. 25

  Сунѓер

  Вие сте вистински сунѓер за допаднати мислења. На вашата сметка успеавте да запишете дури 750 допаѓања. Форумџиите тука едноставно ве обожаваат. Како награда за квалитетната содржина, добивате 25 поени.
 2. 20

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!
 3. 25

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.
 4. 20

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Вие станувате вистински идол на нашиот форум.
 5. 15

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".
 6. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 7. 20

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 200 допаднувања, продолжете така.
 8. 10

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!
 9. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 10. 7

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
 11. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 12. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 13. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom